Kiraz Mevsimi 13. bölüm ile ekrana geldi

Güncelleme Tarihi:

Kiraz Mevsimi 13. bölüm ile ekrana geldi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 05, 2014 10:29

Fox TV'deki Kiraz Mevsimi dizisinde artık Öykü ile Ayaz arasındaki aşk rüzgarlarının etkisi hissediliyor. Ama küçük de olsa bir sorun var.

Haberin Devamı

Kurban Bayramı'nın birinci günü akşam ekranındaki iddialı yapımlardan birisi Kiraz Mevsimi'ydi. Dizinin 13. bölümü ilgiyle izlendi.

Özge Gürel, Dağhan Külegeç, Nilperi Şahinkaya, Serkan Çayoğlu, Nihal Işıksaçan, Aras Aydın, Neslihan Yeldan, Nezih Cihan Aksoy, Ayşegül Ünsal gibi oyuncuların rol aldığı Kiraz Mevsimi'nin yeni bölümü hangi olaylarla hatırlanacak?

İşte son bölümde yaşananlar...

KİRAZ MEVSİMİ SON BÖLÜME BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ

Öykü ve Ayaz artık birbirlerine kesin olarak kavuştular. Önceden hiç düşünmedikleri bir sorunları da var ama... Birbirlerinden devamlı kaçtıkları için şimdi sevgili olduklarında birbirlerine nasıl davranacaklar? Bu nedenle bocalıyorlar.

Önem, iki sevgiliye büyük bir görev verirken; Evren Yakut’un defilesinin gerçekleşebilmesi için Setenay Ateş’in ikna edilmesi gerekir ve bu görev ikiliye düşer. Eğer Setenay olmazsa defile de olmayacaktır.

Haberin Devamı

Öykü ve Ayaz, onu nasıl ikna edeceklerinin yolunu ararlar. Setenay’ın en büyük derdinin oğluna bir bakıcı bulamamak olduğunu öğrendiklerinde, iki aşık hemen bundan yararlanır ve çocuğa gönüllü olarak bakıcılık yapmayı teklif ederler.

Ancak hesaba katmadıkları bir şey vardır. Setenay’ın oğlu çok yaramazdır ve yaramazlıklarıyla Öykü ve Ayaz’ı canlarından bezdirir. Defilenin gerçekleşebilmesi ve verdikleri söz tutmak için Emirhan’a bakarlar fakat oldukça zor anlar geçirirler.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!