Kiralık Aşk 54. bölümde Defne sinirlerine hakim olamıyor!

Güncelleme Tarihi:

Kiralık Aşk 54. bölümde Defne sinirlerine hakim olamıyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 01, 2016 08:21

Kiralık Aşk dizisi yayınlanan son bölümü ile ekranda fırtınalar estirdi. Kiralık Aşk dizisinin yayınlanan son bölümünde Ömer ve Defne hiç beklenmedik bir anda karşılaştılar. Bu ani karşılaşmadan sonra birbirine aşık ikili ne yapacağını şaşırıyor ama Defne sinirlerine hakim olamıyor. Ömer artık dayanamıyor ve tavrı gittikçe gerginleşiyor. Sinan'a Defne'yi istediğini söylüyor. Peki Ömer Defne'yi kazanmak için neler yapacağı ise merak konusu. İşte Kiralık Aşk dizisinin son bölümünde yaşananlar ve dizinin kısa özeti

Haberin Devamı

Kiralık Aşk dün akşam 54. bölüm ile ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde Defne ve Ömer'in final sahnesi akşama damga vurdu. Kiralık Aşk 54. bölümde Ömer ile karşılaşan Defne çılgına döndü ve artık onu rahat bırakmasını söyledi. Peki Kiralık Aşk 54. bölümde başka neler yaşandı. İşte dizinin son bölümünde meydana gelen olaylar

Neriman yaptıklarından bin pişman. Ömer'le konuşması lazım. Yeğeninden af diliyor. Peki Neriman'ın Ömer'de az da olsa kredisi kaldı mı? Neriman'ın barışma teklifini, kabuklarını kıran Ömer kabul eder mi? Ömer'le karşılaşan ve allak bullak olan Defne, Pamir'in davet teklifi ile ne yapacağını bilemez. Ömer'le ilgili tüm hayallerini bitirmeye çalışan Defne bu bölümde aşk, öfke ve ihtirasla karşısınızda!

Şirketten ayrılan ve butik açan Koray, Ömer'e onu Passionis'e alması için yalvarmaya başlıyor. Koray şirkete geri dönmek için neler neler yapacak acaba? Koray'ın kendini zorla kabul ettirme resitalini hep birlikte izliyoruz. Koray Passionis'e geri dönemeyecek mi? Peki Pamir? Koray'la çalışmaya ne der?
Kariyerinin zirvesinde olan Defne'ye teklif üzerine teklif geliyor. Passionis'in ve StilVagonu'nun lojistiği artık Defne'ye emanet. Peki bu durum Ömer ve Pamir'i diğer taraftan Seda ve Sinan'ı hangi durumlara sürükleyecek? Ve beklenen Defne Ömer karşılaşmasında kazanan aşk mı yoksa gurur mu olacak?

Haberin Devamı

Ömer ve Defne hiç beklenmedik bir anda karşılaştılar. Bu ani karşılaşmadan sonra adeta taşlar yerinden oynuyor. Ömer gergin ve ısrarcı. Sinan'a Defne'yi istediğini söylüyor. Peki Ömer Defne'yi kazanmak için neler yapacak? Neriman yaptıklarından bin pişman. Ömer'le konuşması lazım. Yeğeninden af diliyor. Peki Neriman'ın Ömer'de az da olsa kredisi kaldı mı? Neriman'ın barışma teklifini, kabuklarını kıran Ömer kabul eder mi? Ömer'le karşılaşan ve allak bullak olan Defne, Pamir'in davet teklifi ile ne yapacağını bilemez. Ömer'le ilgili tüm hayallerini bitirmeye çalışan Defne bu bölümde aşk, öfke ve ihtirasla karşısınızda!

Şirketten ayrılan ve butik açan Koray, Ömer'e onu Passionis'e alması için yalvarmaya başlıyor. Koray şirkete geri dönmek için neler neler yapacak acaba? Koray'ın kendini zorla kabul ettirme resitalini hep birlikte izliyoruz. Koray Passionis'e geri dönemeyecek mi? Peki Pamir? Koray'la çalışmaya ne der?
Kariyerinin zirvesinde olan Defne'ye teklif üzerine teklif geliyor. Passionis'in ve StilVagonu'nun lojistiği artık Defne'ye emanet. Peki bu durum Ömer ve Pamir'i diğer taraftan Seda ve Sinan'ı hangi durumlara sürükleyecek? Ve beklenen Defne Ömer karşılaşmasında kazanan aşk mı yoksa gurur mu olacak?

Haberin Devamı

KİRALIK AŞK FRAGMANI

KİRALIK AŞK SON BÖLÜM İZLE

KİRALIK AŞK'TA GEÇTİĞİMİZ HAFTA NELER YAŞANDI?

Ömer aşkı mı seçti, gururunu ve prensiplerini mi? İşte öğrenme vakti geldi. Defne yükselişte, başı dik ve kararlı bu defa. Neriman, sahneye çıkıyor ve kartları yeniden dağıtıyor. Kim kimin için “Kiralık Aşk” olarak tutuluyor?

Asıl hikaye şimdi başlıyor!
Sinan artık başka bir yerde. Üstelik hayatımızı karmakarışık edecek bir Pamir Marden var artık. Seda Berensel sahneye çıkıyor. Yepyeni, sürpriz aşklar başlıyor. Sinyor İplikçi aşkıyla kavrulmuş, daha büyük daha çarpıcı, daha karanlık olarak dönüyor.

BAKMADAN GEÇME!