Kim Kardashian oğlu Saint West'in fotoğrafını paylaştı

Güncelleme Tarihi:

Kim Kardashian oğlu Saint Westin fotoğrafını paylaştı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 24, 2016 10:57

Büyük bir ilgi ile takip edilen Kim Kardashian, kısa bir süre önce oğlunu dünyaya getirdi. Kardashian, bebeği Saint West'in fotoğrafını ilk kez sosyal medyada paylaştı. İşte; Kim Kardashian'ın bebeğinin ilk fotoğrafı.

Haberin Devamı

Kim Kardashian, North West adındaki ilk kızından sonra, kısa süre önce dünyaya gelen oğlu Saint West’ in fotoğrafını ilk kez paylaştı. Kardashian, yıllar önce hayatını kaybeden babası Robert Kardashian’ın doğum gününü de yayınladığı duygusal bir mesaj ile kutladı.

Şu an iki aylık olan oğlu Saint West’in beyazlar içinde bir kıyafet giymiş olarak uyuduğu bir fotoğrafını paylaşan Kim Kardashian, fotoğrafı “Bugün benim babamın doğum günü. Biliyorum bu dünyada hiç bir şeyi torunuyla tanışmaktan daha çok istemezdi. Bu yüzden Saint’ in bu pozunu hepinizle paylaşmak istedim.” notu ile paylaştı.

Kim Kardashian oğlu Saint Westin fotoğrafını paylaştı

Kim Kardashian kimdir?

Haberin Devamı

Kim Kardashian, 21 Ekim 1980 yılında Los Angeles Kaliforniya’ da dünyaya geldi. Anne tarafından Hollanda ve İskoç asıllı, baba tarafından ise Ermeni’ dir. Kim Kardashian Amerika’ lı magazin yıldızıdır. Geçtiğimiz aylarda ikinci çocuğunu dünyaya getirdi.

BAKMADAN GEÇME!