Kendime hep ‘Sakın pes etme’ dedim

Güncelleme Tarihi:

Kendime hep ‘Sakın pes etme’ dedim
Oluşturulma Tarihi: Şubat 10, 2016 12:49

Bugüne kadar katıldığı hiçbir yarışmada sonuca ulaşamayan Menderes Bağcı, Almanya’nın en çok izlenen yarışma programı Dschungelcamp birincisi oldu.

Haberin Devamı

Alman televizyonlarında yayınlanan ve milyonları ekran başına çeken ‘Dschungelcamp – Ben Bir Yıldızım, Beni Keşfet’ yarışmasının kralı Menderes Bağcı oldu.

Düzenlendiği günden beri ilk kez Türk kökenli bir yarışmacı Dschungelcamp kralı seçildi. Daha önce birçok kez Almanya’daki ses yarışmalarına katılan ancak umduğunu bulamayan 32 yaşındaki Bağcı, bu kez ülkenin son dönemdeki en popüler isimleri arasına girdi.

ZORLU BİR YARIŞMA OLDU

Çekimleri Avustralya’da yapılan yarışmaya katılması için kendisine teklif geldiğini belirten Menderes Bağcı, şunları söyledi:
“Dört hafta çok zorlu bir yarışma yaşadım. Kimi günler pes etme noktasına geldim. Ama kendimi hep ‘Sakın pes etme. Sen başarırsın’ diye motive ettim. Kimi zaman da çok eğlenceliydi. Müthiş bir sahil. Cennet gibi. Açıkçası yarışmada iddialı olduğumu hep düşündüm. Ama kazanacağımı hiç sanmıyordum. Ben hep şarkı söylemek istedim. İlkokuldan beri de söylerim. Kendi yazdığım birçok şarkım var. Ses yarışmalarına katıldım. Bu yarışmaya katılmadan önce de sahnelere çıkıyorum. Ama yarışmada birinci olmam bana büyük fırsatlar getirecek, şarkı söyleme yolunda kapılar açılacak. Ben de bunları değerlendirmek istiyorum.”

Kendime hep ‘Sakın pes etme’ dedim

‘Dschungelcamp’ yarışmasının ilk Türk kralı Menderes Bağcı, arkadaşımız Ali Varlı’ya gelecekle ilgili planlarını anlattı.

TÜRKÇEM ÇOK İYİ DEĞİL

Almanca ve İngilizce şarkılar söyleyen Bağcı, Türkiye’ye de açılmak istiyor. “Öncelikle kendimi Almanya’da ispatlamak istiyorum. Burada kendimi kabul ettirdikten sonra Türkiye’ye de açılmak istiyorum. Türkçe şarkılara bayılıyorum” dedikten sonra Rafet el Roman’ın ‘Macera dolu Amerika’ şarkısını mırıldanmaya başladı. Bir parça okuduktan sonra “Türkçem çok iyi değil. Geliştirmem lazım. Aslında ben Türkiye’de sahne aldım. Alman turistlerin yoğun gittikleri Alanya ve Side’de sahneye çıktım. Büyük çoğunluğu Alman turistlerden oluşan kalabalığa konser verdim” dedi. Sinema ve dizileri de düşündüğünü belirten Bağcı, Alman sanat dünyasında iddialı olacağına inanıyor.

Kendime hep ‘Sakın pes etme’ dedim


TATLISES HAYRANI

Sahnelerde kendisini çok iyi hissettiğini söyleyen Bağcı, şarkıcılık yolunda ilk önemli adımını attı. Bağcı, sözlerini yeni yazdığı ‘Tam Ortası’ adlı şarkısına Berlin’de klip çekmeye başladı. Almanca şarkılar söyleyen Bağcı, İbrahim Tatlıses, Nilüfer, Tarkan ve Rafet el Roman hayranı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!