Zuhal Topal’la İzdivaç 14 Mart neden iptal edildi?

Güncelleme Tarihi:

Zuhal Topal’la İzdivaç 14 Mart neden iptal edildi
Oluşturulma Tarihi: Mart 14, 2016 10:24

Ekranların sevilen izdivaç programı Zuhal Topal’la İzdivaç, bugün ekranlara gelmeyecek. Zuhal Topal, bugün programına neden ara verdi? Zuhal Topal’la izdivaç ne zaman ekranlara geri dönecek? Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

Fox TV ekranlarında yayınlanan çok sayıda izleyicisi bulunan izdivaç programı Zuhal Topal’ la izdivaç, bugün ekranlara gelmeyecek. Programın sunucusu Zuhal Topal, 13 Mart’ ta Ankara’ da yaşanan terör olaylarından dolayı 14 Mart Pazartesi ekranlara gelecek olan bölümünü iptal etti.

Zuhal Topal, Twitter hesabı üzeriden bugün yayınlanacak olan programını iptal ettiğini duyurdu. Topal, geçtiğimiz haftalarda yaşanan terör olaylarından dolayı da programına bir gün ara vermişti. Zuhal Topal’ la İzdivaç 15 Mart’ ta sevenleri ile buluşmak için ekranlarda olacak.

Hafta içi her gün Fox TV ekranlarında sevenleri ile buluşan Zuhal Topal’la İzdivaç 14 Mart tarihinde verilen bir günlük aranın ardından 15 Mart tarihinde tekrar sevenleri ile buluşacak.

Zuhal Topal’la İzdivaç 14 Mart neden iptal edildi

Haberin Devamı

Zuhal Topal kimdir?

Zuhal Topal, 23 Eylül 1976 yılında İstanbul’ da dünyaya geldi. Mimarlık Fakültesi İç Mimarlık Bölümü’ nden mezun oldu. Şarkıcı ve müzisyen Korhan Saygıner ile evlidir. Tiyatro oyunculuğu, dizi ve film oyunculuğu ve sunuculuk yaptı. Şu an Fox TV’ de yayınlanan izdivaç programının sunuculuğunu yapıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!