Yunus Emre dizisi 28. yeni bölümü yayınlandı - izle

Güncelleme Tarihi:

Yunus Emre dizisi 28. yeni bölümü yayınlandı - izle
Oluşturulma Tarihi: Şubat 16, 2016 09:25

Yunus Emre Aşkın Yolculuğu 28. bölümü bu akşam ekrana geldi. Dizinin son bölümü geçtiğimiz hafta UEFA Avrupa Ligi maç yayınından dolayı yayınlanmamıştı. Seyircilerin merakla bekledikleri Yunus Emre dizisinin heyecan dolu 28. yeni bölümü nihayet yayınlandı.

Haberin Devamı

Her hafta Salı günü akşamı TRT 1 ekranlarında izleyenleri ile buluşan “Yunus Emre” dizisinin bu hafta 28. bölümü nihayet yayınlandı. Yunus Emre Aşkın Yolculuğu dizisi geçen hafta yayınlanmamıştı.

Yunus Emre dizisi geçen hafta neden yayınlanmadı?

16 Şubat Salı akşamı TRT 1 ekranlarında “UEFA Avrupa Ligi maçı” yayını verildiği için “Yunus Emre” dizisi yayınlanmadı. Salı akşamı saat 19.00’da Fenerbahçe ile Lokomotiv Moskova maçı oynandı.

Yunus Emre 27. Bölümde Neler Oldu?

Candaroğlu Argun Bey, huzuruna çıkan Yunus’u görür görmez tutsak eder. Ancak olayın sonrasında Candaroğlu, Yunus’un Bacım Sultan ile konağa geldiğini öğrenir. İşin aslını araştırdığında anlar ki, Yunus Tapduk Emre tarafından gönderilmiş olan danışmandır.

Haberin Devamı

Bunun üzerine, Candaroğlu Yunus’u hapsettiği yerden çıkarır ve danışman ilan eder. Candaroğlu yeni danışmanı Yunus’a ilk vazifesini verir.

Yunus bu vazifede hangi sürprizlerle karşılaşacaktır? Yunus’u hangi tehlikeler beklemektedir? Bu tehlikeler karşısında nasıl bir tutum gösterecektir? Yunus nasıl bir oyunun içindedir?

Merak ettiğiniz tüm soruların yanıtları 23 Şubat Salı akşamı yayınlanacak olan Yunus Emre 28. bölümde.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!