Yunus Emre 39. bölümde baskın! İzle

Güncelleme Tarihi:

Yunus Emre 39. bölümde baskın İzle
Oluşturulma Tarihi: Nisan 16, 2016 14:54

TRT 1 ekranının ilgiyle takip edilen dizisi Yunus Emre 38. bölüm ile izleyici karşısına çıktı. 39. yeni bölüm fragmanı yayınlanan dizinin yeni bölümü salı akşamı yayınlanacak. Yunus Emre dizisinde bu hafta neler olacak? İşte Yunus Emre yeni bölümden ilk detaylar..

Haberin Devamı

TRT 1 ekranlarının ilgiyle izlenen dizisi Yunus Emre Aşkın Yolculuğu’nun 38. Bölümünde Molla Kasım’ın, Yunus’u dinsiz olarak yaftalaması, dergâhta şaşkınlıkla karşılanmıştır. Tapduk Emre ise Yunus ve Molla Kasım’ı huzuruna çağırmıştır. Tapduk Emre, Molla Kasım’ı uygun bir şekilde uyarır. Candaroğlu Argun Bey ise Yunus’un görevine tekrar dönmesini istemektedir. Bu nedenle, Yunus’u çağırmıştır. Yunus, Argun Bey’in huzuruna çıkar ve göreve tekrar dönmek istemediğini iletir.

Candaroğlu Argun Bey, beklemediği bu cevap karşısında öfkelenmiştir. Oğlu Şahin Bey’in de dergâhtan konağa dönmemesi sebebiyle, öfkesi bir kat daha artmıştır. Argun Bey, Kolcu Sarı Ağa’yı, Şahin Bey’i, dergâhtan alıp konağa getirmesi için görevlendirir. Sarı Ağa, Şahin Bey’i almak için yanına aldığı adamlarıyla dergâhı basar. İsmail, bu bilgiyi olay sırasında dergâhta olmayan Tapduk Emre’ye iletir. Bunu duyan ahiler de Tapduk Emre’nin peşine takılıp, dergâha gelirler. Arbede yaşanır. Kolcu Sarı Ağa, Tapduk Emre’nin yakasına yapışıp, Şahin Bey’i kendilerine vermesi için tehdit eder.

Haberin Devamı

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Yunus Emre Aşkın Yolculuğu’nda bu hafta; Tapduk Emre Şahin Bey’i Sarı Ağa’ya teslim edecek midir? Yunus’un bu olay karşısındaki tutumu ne olacaktır? Kolcu Sarı Ağa’yı, hangi tehlikeler beklemektedir? Candaroğlu Argun Bey’i, şaşkınlığa uğratan olay ne olacaktır? Candaroğlu Argun Bey’in şaşkınlığı, onu neler yapmaya sevk edecektir? Kadı İlyas’ı dergâha getiren sebep nedir? Yunus’u ve Tapduk Emre’yi hangi sürprizler beklemektedir? Tüm bu soruların cevabı Yunus Emre: Aşkın Yolculuğu 39. Bölümde...

YUNUS EMRE 39. BÖLÜM FRAGMANI

YUNUS EMRE DİZİSİ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

TRT 1 ekranlarının ilgiyle izlenen dizisi Yunus Emre Aşkın Yolculuğu’nun 38. Bölümünde Candaroğlu Argun Bey’in dergâh üzerindeki oyunu başarısız olmuştur. Argun Bey’in Kadı İlyas’a söyledikleri, asılsız çıkmıştır. Candaroğlu Argun Bey, Şahin Bey’i çağırması için Sarı Ağa’yı dergâha yollar. Şahin Bey ise Sarı Ağa’ya artık konağa gelmeyeceğini, dergâhta kalacağını söyler. Şahin Bey dergâhta kalma istediğini Tapduk Emre’ye iletir. Tapduk Emre, Şahin Ağa’nın bu isteğini memnuniyetle karşılar. Yunus ise Kadı İlyas’ın şerbeti defalarca kokladıktan sonra içmesinden, şüphelenmiştir. Yunus, bu hareketin altında yatan durumu, Kadı İlyas’a sorar ve Kadı İlyas’ın ağzından, dergâha atılan iftiraların kaynağının, Candaroğlu Argun Bey olduğunu öğrenir. Bunun sonrasında Yunus, Candaroğlu Argun Bey’in huzuruna çıkıp, görevinden istifa ettiğini söyler.

Haberin Devamı

Yunus Emre 39. bölümde baskın İzle

Bu iki olay Candaroğlu Argun Bey’i çileden çıkarmıştır. Yunus’un görevinden istifa edip, dergâha dönmesi, Molla Kasım’ı rahatsız etmiştir. Molla Kasım, Âdem’den öğrendiği bilgileri saptırır. Yunus’u dergâh dervişleri önünde küçük düşürmek için, dinsiz olarak yaftalar. TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Yunus Emre Aşkın Yolculuğu’nda bu hafta; Yunus’un Candaroğlu Argun Bey’in danışmanlığından istifa etmesinin, sonuçları ne olacaktır? Candaroğlu Argun Bey’in öfkesi, onu neler yapmaya itecektir? Dergâhı hangi tehlikeler beklemektedir? Molla Kasım’ın Yunus’a attığı iftira karşısında, Tapduk Emre’nin tutumu ne olacaktır? Bu iftira Yunus için hangi sonuçları meydana getirecektir? Yunus, dergâhtan kovulacak mıdır? Tüm bu soruların cevabı Yunus Emre: Aşkın Yolculuğu 38. Bölümde.

 

BAKMADAN GEÇME!