Yılbaşı sahnesini starlar işgal etti

Güncelleme Tarihi:

Yılbaşı sahnesini starlar işgal etti
Oluşturulma Tarihi: Aralık 30, 2005 00:00

Yarın gece, müziğin bütün starları eğlence yerlerine dağılmış durumda. İçlerinden bazıları da, yeni albümlerinin ilk konserini verecek. Candan Erçetin Parkorman’da, Teoman, Şebnem Ferah ve Duman Lütfi Kırdar’da, Hande Yener Grand Cevahir’de, Hepsi Grubu Nişantaşı Cumhuriyet Parkı’nda.

CANDAN ERÇETİN PARKORMAN’DA

Bu yılın en önemli yılbaşı kutlamalarından biri Parkorman’da gerçekleşecek. Kısa süre önce Türkçe ve Rumca türkülerden oluşan bir albüm yayınlayan Candan Erçetin, Parkorman’ın yeni salonu Park Hall’da dört yıl aradan sonra ilk kez bir yılbaşı kutlamasında sahne almaya hazırlanıyor. Yemek düzeninde 700 kişinin ağrılanabildiği mekanda Candan Erçetin, şansonlardan slow şarkılarına, eski Türk filmi şarkılarından Türkçe-Yunanca yeni albüm repertuvarına kadar geniş bir yelpazeye uzanan eğlenceli şovuyla 21.00’den itibaren sahnede olacak. Harem Grubu şovuyla Erçetin’e eşlik edecek.

Ön masa (limitsiz yerli içki + set mönü 450 YTL), diğer masalar (limitsiz yerli içki + set mönü 350 YTL), bar masası (limitsiz yerli içki + meyve & çerez: 150 YTL). Rezervasyon: 0212-328 20 00.

TEOMAN, ŞEBNEM FERAH VE DUMAN BİR ARADA

Rock müziğinde yılın en büyük buluşması Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda yılbaşı gecesi gerçekleşiyor. Teoman, Şebnem Ferah ve Duman üçü bir arada ’Countdown 2006’ adlı bu partide sahne alacak. Alt grup olarak da Hayko Çepkin ve Çilekeş gibi bu senenin en iyi çıkış yapan rockçıları çıkacak. DJ koltuğu Hakan Tamar’a emanet.

Kapı açılış saati: 19.00. Biletler yarın dahil 67 YTL, kapıda ise 75 YTL.

HANDE YENER GRAND CEVAHİR’DE

Türkçe eğlence deyince ilk alkla gelen Türk pop müziğinin güçlü yorumcularından Hande Yener, yılbaşında Grand Cevahir Otel’de. Bu şarkıcının 7 ay sonraki ilk performansı olacak. Yeni albüm şarkılarını ilk kez bu gecede söyleyecek. Hande Yener’den önce ve sonra ise DJ Davit Şaboy, Hüseyin Karadayı, A.K.A. ve DJ USY müzik yapacak.

Limitsiz yerli yabancı içki dahil 70 YTL.

HEPSİ GRUBU NİŞANTAŞI PARTİSİNDE
/images/100/0x0/55eb151ef018fbb8f8a9e336


Şişli Belediyesi’nin Nişantaşı’nda geleneksel hale getirdiği yılbaşı kutlaması, bu yıl Maçka Cumhuriyet Parkı’nda saat 19.00’da başlayacak. "2006 Doritos Yılbaşı Partisi" sabaha kadar sürecek. Parti, 19.00’da Hüseyin Karadayı’nın performansıyla başlayacak. Yeni yılı Hepsi Grubu’nun şarkıları ve danslarıyla karşılayan İstanbullular, Doritos Party Team ekibinin şovunu izleyecek. Parti gece 02.00’de sona erecek.

VEGA GRUBU STUDIO LIVE’DA

Yeni albümü "Hafif Müzik"le bu aralar en çok konuşulan gruplardan biri olan Vega, bu albümün ilk canlı performansı ile yılbaşında Studio Live’da sahneye çıkacak. Gece için bilet alan ilk 100 kişiye Vega’nın yeni albümü hediye edilecek. Ayrıca Gripin, Suitcase ve DJ Saint de sahnede olacak. Kapılar 20.00’de açılıyor. 22.00’ye kadar tüm içkiler yüzde 50 indirimli. Biletler 35 YTL.

KEMANCI’DA LİTYUM VE ESKİCİ

Rock müzik denince akla ilk gelen mekanlardan olan Kemancı’da yarın ilk önce Lityum sahne alacak. Yeni yılın ilk dakikalarından itibaren ise Eskici, rock severlerle olacak. Bir yerli içki dahil giriş ücreti 30 YTL.

ANATHEMA’NIN SOLİSTİ BRONX’TA

Beyoğlu’nun önemli rock kulüplerinden Bronx’un rockseverlere büyük bir sürprizi var. Dünyanın büyük rock gruplarından Anathema’nın solisti Vincent Cavanagh özel bir performansla Bronx’ta olacak. Gecede ayrıca Gabriel, Hücum Kedi ve ilk albümleri Y.O.K ile iyi bir çıkış yapan Çilekeş sahne alacak. Giriş ücreti 37.5 YTL. 22.00-24.00 arası sınırsız bira var.

KARGO ÇUBUKLU HAYAL’DE

Çubuklu Hayal Kahvesi’nin en büyük yılbaşı kozu rock müziğin önemli gruplarından Kargo. Ama eğlence bununla sınırlı değil. Çubuklu Hayal, 3 ayrı konseptte 3 parti birden düzenliyor: 1. Antrepoda dünden bugüne Türkçe hitler çalacak. 2. Antrepoda Repertuar Köpekleri ve Kargo’nun canlı performansı var. 3. Antrepo ise Latin müzik sevenler için bir salsa bara dönüştürüldü.

Gece 22.00’de başlıyor. 24.00’ten sonra barbeküde sucuk, köfte ve tavuk var. Biletler Biletix’te 62.5 YTL.

BENGÜ EFENDY’DE

Maslak’taki Efendy Show Theater’da son günlerde yeni albümü ile iyi bir çıkış yapan Bengü yer alacak. 23.30-02.00 arasında sahne alacak Bengü, kendi albümü dışında Türk popunun en sevilen şarkılarından oluşan bir repertuvar hazırladı. Bengü’den sonra DJ Orçun Ersan müzik yapacak. Kapılar 22.30’da açılıyor. Limitsiz yerli içki dahil 60 YTL. Kapıda 70 YTL.

SEDA SAYAN-NİHAT DOĞAN İKİLİSİ İLK KEZ BİR ARADA

Magazin dünyasının son günlerde en çok konuşulan ikililerinden Seda Sayan ve Nihat Doğan yılbaşında ilk kez aynı sahneyi paylaşacak. Yılbaşı için özel bir şov hazırlayan çift, Polat Renaissance Hoteli’nin Balo Salonu’nda olacak. Sınırsız yerli içki dahil 350-400 YTL.

CHANTAGE BALANS’TA

Beyoğlu Balo Sokak’taki Balans’ta yeni yıl özel programında Chantage grubu var. Chantage, özellikle Depeche Mode, The Cure, Erasure cover’larıyla tanınıyor. New wave, alternatif rock, elektronika gibi farklı türleri kapsayan müzik yapıyorlar. Gece 21.00’de başlıyor.Bilet: 35 YTL.

ÖZDEMİR ERDOĞAN NES CLUB’DA

Nes Club’da Özdemir Erdoğan 20.30-24.00 arasında sahnede olacak. 24.00’ten sonra eğlence sabah 5.00’e kadar DJ performanslarıyla sürecek. Eğlence, sınırsız yerli içki ve yemekle birlikte kişi başına 150 YTL, sadece kulübe gelenler için sınırsız yerli içki kişi başına 50 YTL. Tel: 0216-380 28 81.

KENAN DOĞULU VE RACHAEL STARR HILTON’DA

Hilton Convention Center’da Radio Mydonose’un yılbaşı partisi var. Partide Kenan Doğulu ve "Till There Was You" şarkısı ile büyük bir çıkış yapan Rachael Starr sahne alacak. Eğlence bununla sınırlı değil. Kenan Doğulu’nun performansının ardından DJ kabinine Ozan Doğulu geçecek ve perküsyon şov eşliğinde eğlenceyi sabahın ilk saatlerine kadar devam ettirecek.

Gece 22.30’da başlıyor. Limitsiz yerli-yabancı içki dahil bilet fiyatı Biletix’te 110 YTL, kapıda 120 YTL.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!