Yılbaşı gecesi Kanal D izlenir

Güncelleme Tarihi:

Yılbaşı gecesi Kanal D izlenir
Oluşturulma Tarihi: Aralık 31, 2004 00:21

Kanal D, izleyicilerine yine unutulmaz bir yılbaşı gecesi yaşatacak. Seda Sayan’ın yılbaşı sürprizleri, Levent Kırca’nın parodileri, ‘Size Anne Diyebilir miyim’in yarışma heyecanı ve Semra Hanım’ın Beyaz’la göbek dansı yılbaşı gecenize renk katacak.

İzleyicilerine gün boyu keyifli saatler yaşatacak olan Kanal D’de yeni yıl eğlencesi, sabah saat 08.00’de küçük izleyiciler için ekrana gelecek ‘Taş Devri Yılbaşı Özel’ çizgi filmiyle başlayacak. Saat 13.00’de ise Yasemin Bozkurt’un sunduğu ‘Kadının Sesi’ programında birbirinden ünlü konuklar ve yılbaşına özel stüdyo sürprizleri yer alacak. Bu programın hemen ardından saat 14.30’da ‘Size Anne Diyebilir miyim?’in önce ‘Günün Özeti’, 15.30’dan itibaren de yeni yıl sürprizlerinin yer alacağı canlı yayını ekrana gelecek. Kanal D’de yılbaşı coşkusu 20.00’de ‘Sihirli Annem’ dizisinin yılbaşı için çekilen özel bölümüyle devam edecek.

Semra Hanım’dan göbek dansı

Ebru Akel’in sunduğu ‘Size Anne Diyebilir miyim’ saat 00.10’da yılbaşına özel bir bölümle ekrana gelecek. Saatler 00.30’u gösterdiğinde ise Kanal D, 2005 yılının ilk büyük sürprizini ‘Beyaz Show Yılbaşı Özel’ programında yaşatacak.

‘Gelinim Olur musun’ yarışmasıyla 2004 yılına damgasını vuran, Türkiye’nin ratingi en yüksek kadını Semra Hanım ile oğlu Ata’nın konuk oldukları programda, büyük sürprizlere hazır olun. ‘17 Aralık Avrupa Birliği Zirvesi’nin olduğu gün, Gelinim Olur musun, programı haberlerden daha çok izlendiği için Başbakandan özür diliyorum’, ‘Beyaz aşık olduğun zaman ben sana söylerim’, ‘Kendimi ekranda seyredince Semra Hanım’dan ben de korktum... Biz evin içinde Sinem’le kankaydık..’ açıklamaları yapan Semra Hanım’ın itiraflarını kaçırmayın! Ebru Gündeş’in yeni albümünden sevilen şarkılarını seslendirdiği programa, oryantal Buket kıvrak danslarıyla renk katacak. Programda, Beyaz’ın birbirinden komik tiplemeleri de yer alacak. Kanal D’de yılbaşı şöleni saat 02.20’de Demi Moore’un olay filmi ‘Striptiz’ ile devam edecek.

YENİ YILA GÜLEREK GİRİN

Senede Bir Gül

Levent Kırca ve Oya Başar’dan birbirinden komik parodilerin yer alacağı ‘Senede Bir Gül’ adlı yılbaşı özel eğlence programı 21.45’te ekrana gelecek. Programda Levent Kırca’nın Nazan Öncel ve Oya Başar’ın Yıldız Tilbe ile Semra Hanım tiplemeleri sizleri bekliyor. Programda ayrıca, RTÜK’ün karşı çıktığı ‘He is a Lady’ yarışmasında kadın kılığına giren erkekleri ti’ye alan ‘Erkek Kadınlar’, Milli Piyango’nun yılbaşı çekilişini konu alan ‘Elele Trilyona’ gibi Türkiye panoraması çizen birçok parodi yer alacak.

(21.45 Kanal D)

Beyaz Show Yılbaşı Özel (00.30 KANAL D)

‘Beyaz Show Yılbaşı Özel’de Ebru Gündeş’in yeni albümünden seslendirdiği şarkıları ve Semra Hanım’ın sürpriz açıklamalarını kaçırmayın!

Seda ünlü konuklarıyla eğlenceyi başlatıyor

Kanal D’de yılbaşı eğlencesi sabahın erken saatlerinden itibaren başlıyor. Saat 10.00’da yayına girecek olan kadın- magazin programı ‘Sabah Sabah Seda Sayan’a pop müziğin sempatik ismi Ayça ile fantezi müziğin sevilen sesi Fatih Ürek konuk oluyor. Ayça ve Fatih Ürek’in hem sevilen şarkılarını seslendirip hem de yeni yılla mesajları verecekleri programda, Seda Sayan, ‘Size Anne Diyebilir miyim’ evine bağlanacak. Sayan’ın anne, gelin ve damat adaylarının yeni yılla ilgili görüşlerini alacağı programda, müzik ve sohbetin iç içe geçtiği keyifli bir eğlence sizleri bekliyor.

(10.00 Kanal D)

Size Anne Diyebilir miyim (00.10 Kanal D)

Ebru Akel’in sunduğu özgün içeriği ve servet değerindeki ödülleriyle dikkatleri çeken ‘Size Anne Diyebilir miyim’ yarışması yılbaşına özel bir bölümle ekrana gelecek. Altı anne, yedi damat ve 11 gelin adayının yılbaşı mesajlarını kaçırmayın!
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!