Yeter dizisi 14. yeni bölüm fragmanında Yekta şoku- izle

Güncelleme Tarihi:

Yeter dizisi 14. yeni bölüm fragmanında Yekta şoku- izle
Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 2016 08:41

ATV'nin sevilen dizisi Yeter 14. yeni bölüm fragmanını yayınladı. Perşembe akşamları ekrana gelen dizinin yeni bölümünde Yekta ortadan kayboluyor. Bu işin arkasında kim var? Yeter dizisi 14. bölüm fragmanı ve yeni bölüm gelişmeleri haberimizde.

Haberin Devamı

Henüz üniversite öğrencisiyken tanıştığı ünlü ve başarılı cerrah Yekta Harmanlı'yla evlenen Aylin; kısa sürede bu büyülü rüyadan uyanırken, kendini bir karabasanın ortasında bulur. Yaşadığı psikolojik şiddete daha fazla dayanamayacağını anladığında boşanmayı dener ama başaramaz. İkinci çocuğuna hamile kaldığında tek bir amacı vardır. Çocuklarıyla birlikte kocasından kaçmak...

Bütün hayatını etkileyecek o büyük yalanı kocasına söylerken, sırrını paylaştığı yakınlarından biri ona ihanet etmeye hazırlanmaktadır.

Yeter dizisi 14. bölüm için heyecan dorukta. 31 Mart Perşembe günü ATV ekranında izleyici karşısına çıkacak olan Yeter'de Yekta ortayan kayboluyor. İşte yeni bölüm fragmanı

YETER 14. BÖLÜM FRAGMANI

Haberin Devamı

YETER DİZİSİ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yekta'nın davete İdil ile gitmesi, Aylin ile Yekta arasındaki savaşı iyice alevlendirir. İkisi de birbirinin hamlelerini karşı hamlelerle yanıtlarken Kaan'ın Duru'yu evden göndermek için oynadığı tehlikeli oyunları fark edemezler. İdil'in yerine dadı olarak eve girmeyi kafasına koymuş olan Filiz ise farkında olmadan Uras'ın eline Selçuk'la ilgili yeni bir ipucu verir. Uras'ın artık durmaya niyeti yoktur.

Selçuk meselesini araştırırken karşısına hiç beklemediği biri çıkar. Handan'ın derdine derman olmak isteyen Yılmaz, son bir iş yapmak için kirli dünyaya tekrar adım atar. Nasıl bir tehlikeye yürüdüğünün farkında değildir. Aynı anda birden fazla cephede savaşan Yekta ise, üst üste açık vermeye başlar. Ayakta kalmak için riskli bir oyuna girer.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!