Unutma Beni 1623. yeni bölümünde neler yaşanacak? - izle

Güncelleme Tarihi:

Unutma Beni 1623. yeni bölümünde neler yaşanacak - izle
Oluşturulma Tarihi: Şubat 08, 2016 11:21

Fox TV’nin uzun soluklu günlük dizisi Unutma Beni bugün 1623. bölümü ile ekranlara gelecek. Türk televizyonlarında en çok izlenen dram dizisi olan Unutma Beni yeni bölümünde neler yaşanacak? Dizinin son bölümünde neler yaşandı? İşte detaylar…

Haberin Devamı

Başrollerini Osman Karakoç, Didem Özkavukçu, Şerife Ünsal, Kurtuluş Şakirağaoğlu ve Berivan Özyiğit gibi usta oyuncuların paylaştığı Unutma Beni, izleyicileri he bölümü ile yeni heyecanlara sürüklemeye devam ediyor. Gerçek hayattın içinden alınmış yaşamları, mutlulukları ve acıları etkileyici bir şekilde izleyiciye sunan dizide heyecan kaldığı yerden devam ediyor.

Bugün aynı saatinde 1623. Bölüm ile hayranlarını karşısına çıkacak olan dizinin yeni bölüm detayları ve son bölümde yaşananlar haberimizde…

Unutma Beni 1623. bölümde neler yaşanacak?

Fox TV’nin ilgiyle takip edilen dizisi Unutma Beni 7. Sezonunda muhteşem bölümleri ile izleyicilerin karşısına çıkmaya devam ediyor.

Şerif’in evinde kalmaya devam eden Mustafa, üstü kapalı Cenk’i tehdit eder. Aslı serbest bırakılır ama Melahat ve Abbas tutuklanır. Abbas altınlardan parmak izi alınacağını öğrenince ne yapacaktır? Ayfer cd’nin nerde olabileceğini araştırırken Erol’la karşılaşır. Özlem, emlakçıya giderken Cenk ve Ayfer’in konuşmasına şahit olur, duydukları karşısında Ayfer’den daha da şüphelenmeye başlar. Erhan bugün Sevdalara yemeğe gelecektir, Betül hazırlık yaparken şoke eden bir haber alır. Betül’ün duyduğu şey ne?

Haberin Devamı

Unutma Beni 1623. yeni bölümünde neler yaşanacak - izle

Unutma Beni son bölüm özeti

Dizinin geçtiğimiz Cuma günü yayınlanan 1621. bölümünde heyecanlı sahneler ve nefes kesen olaylara tanık olduk.

Mustafa iyileşmiştir ancak hala Şerif’in evinde kalmaya devam eder. Aslı serbest bırakılır ancak bu kez de Melahat ve Abbas içeri alınır. Polislerin altınlar üzerinden parmak izi alacaklarını öğrenen Abbas ne yapacak?

Abbas’ı ziyarete giden Hikmet, Sevda ile karşılaşır. Bakalım Sevda yaşanan olaylardan sonra Hikmet’e karşı nasıl bir tutum sergileyecek?

Konuşmak için İnci’ye gelen Aslı, Ayhan tarafından bir anlık öfkeyle odaya kapatılır. Peki Demir’in bundan haberi var mı?

Diğer yandan Ayfer, CD’yi aramaya devam ederken Erol ile karşılaşır. Bakalım Ayfer, Erol’a Özlem ile ilgili nasıl bir teklifte bulunacaktır?

Haberin Devamı

Emrakçıya giden Özlem o sırada Ayfer ile Cenk’in konuşmalarını duyar. Bakalım bundan sonra Özlem, Ayfer’e karşı nasıl bir tutum sergileyecektir?

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!