Tuğçe Kazaz öyle bir şey yaptı ki spiker şok oldu!

Güncelleme Tarihi:

Tuğçe Kazaz öyle bir şey yaptı ki spiker şok oldu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 18, 2016 18:42

Eski manken Tuğçe Kazaz, hayatı ve seçimleri ile sıkça magazin gündemini doldurmaya devam ediyor. Tahir Sarıkaya'nın sunduğu Uyan Türkiyem programına konuk olan eski manken Tuğçe Kazaz, programda ilginç anlar yaşattı.

Haberin Devamı

Eski manken Tuğçe Kazaz, hayatı ve seçimleri ile sıkça magazin gündemini doldurmaya devam ediyor. Tuğçe Kazaz öyle bir şey yaptı ki spiker şok oldu! İşte detaylar…

Katıldığı bir programda “Şehitlerimiz için ve polis teşkilatımız için herkesi bir dakikalığına saygı duruşuna davet ediyorum. Sonra da İstiklal Marşımızı okuyacağız.” deyince spiker şok oldu.

İşte o anlar...

Haberin Devamı

Spiker Şok Oldu! Kazaz Spikeri Azarladı!

Eski Manken Tuğçe Kazaz, katıldığı bir canlı yayında, 1 dakikalık saygı duruşunda bulunmak istediğini söyleyince, sunucu şaşkınlık yaşadı.

Kazaz, sunucunun çıkışına azarlayarak karşılık verdi. Kazaz, "Saygı duruşunda bulunmak için abdest almaya gerek yok" dedi.

Tahir Sarıkaya bir anda şok oldu. Sarıkaya, "Gazetecilik hayatımda ilk kez başıma böyle bir şey geldi, şaşırdım" diyerek şaşkınlığını dile getirdi.

Bunun üzerine Kazaz, "Saygısızlık etmeyelim, Saygı duruşunda bulunmak için abdest almaya gerek yok. Buyurun ayağa kalkın, şehitlerimiz için bir dakikalık saygı duruşunda bulunalım. Ardından İstiklal Marşı okuyalım" diyerek sunucuyu azarladı.

Haberin Devamı

Tuğçe Kazaz Kimdir?

Ünlü manken Tuğçe Kazaz, 26 Ağustos 1982 yılında, Balıkesir’de doğdu.

Miss Turkey 2001 birincisi olan ünlü manken Kazaz, İstanbul Yeditepe Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü'nde öğrenim gördü. 2001 yılında Miss Turkey güzellik yarışmasında birincilik elde etti.

George Seitaridis ile evlenerek Yunanistan'a gitti. Nikahtan önce Rum Ortodoks dinine geçerek Maria Seitaridis adını aldı. Üç yıl süren bu evliliğin ardından Türkiye'ye ve Müslümanlığa döndü.

BAKMADAN GEÇME!