Zalim İstanbul'un yeni bölümü ne zaman? Zalim İstanbul 15. bölüm fragmanı yayınlandı

Güncelleme Tarihi:

Zalim İstanbulun yeni bölümü ne zaman Zalim İstanbul 15. bölüm fragmanı yayınlandı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 15, 2019 13:44

Fikret Kuşkan, Deniz Uğur, Mine Tugay, Ozan Dolunay, Simay Barlas ve Berker Güven gibi isimlerin rol aldığı Zalim İstanbul'un yeni bölümü bu hafta izleyiciyle buluşmadı. Ekranlara geldiği ilk günden bu yana ilgiyle izlenen dizinin yeni bölümünün yayın tarihi merak konusu oldu. Peki, Zalim İstanbul'un yeni bölümü ne zaman?

Haberin Devamı

Pazartesi akşamları izleyici karşısına çıkan Zalim İstanbul'un yayın tarihi, diziyi takip eden seyirciler tarafından sorgulanıyor. Zalim İstanbul'un yeni bölümünde; Ceren'in Nedim'e yaptıkları ortaya çıkınca Agah Ceren'i evden kovacak. İşte, Zalim İstanbul'un yeni bölüm tarihi...

Zalim İstanbul'un 15. bölümü, gelecek hafta yani 21 Ekim Pazartesi akşamı yayınlanacak.Ekranlara geldiği ilk günden bu yana heyecanla takip edilen Zalim İstanbul'un 15. bölümünde;

Ceren'in Nedim'e yaptıkları ortaya çıkınca Agah Ceren'i evden kovar. Oldukça öfkeli olan Agah diğer taraftan da Ceren'in çocuğuna babalık testi yaptırmaya karar verir. Ceren'e ne olacak?

ZALİM İSTANBUL'UN OYUNCULARI

AGAH KARAÇAY: Karaçay Ailesinin otoriter reisi; memleketine, toprağına hala yürekten bağlı bir lojistik patronu. Sektörün en eski ve köklü kuruluşlarından "KARAÇAY LOJİSTİK"in yaratıcısıdır. Abisinin ölümü sonrası ona verdiği sözle, "Karaçay" adını üst mertebelere taşımıştır. Güçlü karakteri ve duruşuyla cemiyet hayatında oldukça saygındır. En zayıf noktası abisinin emaneti, gözünden sakındığı hasta yeğeni Nedim’dir. Abisinin ölümünden sonra emanetine canı pahasına göz kulak olmaya yemin vermiştir. Çocuklarını çok sevse de sert duruşu her zaman mesafeli durmasına sebep olmuştur.

Haberin Devamı

SEHER YILMAZ: Üç evlat sahibi gururlu bir anne. Eşi vefat ettikten sonra kayınvalidesi, iki kızı ve oğlu ile beraber yaşıyor. Üç çocuğu tek başına büyütmenin gücü altında ezilmemiş bir kadındır Seher. Çocuklarının üzerine titrer, her anne gibi. Küçük yerde, babasız çocuk büyütmenin etkisiyle çocuklarına karşı fazlasıyla kuralcı, güçlü, dominant, baskıcı ama alabildiğine de sevgi dolu bir annedir. Hayatla ilgili büyük hırsları yoktur. Kanaatkar, fazlasını istemeyi bilmeyecek kadar inançlı, kimine göre dar görüşlüdür. Evlatlarının iyiliği dışında bir şey istemez, beklemez. "Üç tane pırlantam var benim bu hayatta, onlara dil uzattırmam" der. Ama hayat onu evlatları üzerinden sınamaya hazırdır…

ŞENİZ KARAÇAY: Agah Bey’in biricik eşi; ailenin sosyetedeki yerini konumlayan, aile içi dinamikleri yöneten donimant bir anne. Şeniz sosyal hayatta, cemiyet dünyasında oldukça aktiftir. Gençliği ve güzelliğini keskin zekasıyla destekleyen lider ruhlu bir kadındır. Büyüleyici tavırları holding işlerine de inceden müdahale etme gücünü kendine kazandırır. Hayır işleriyle ailenin prestijini güçlendirmeyi sever çünkü Şeniz için prestij her şeyden önemlidir. Prestijden sonra ise, biricik oğlu, prensi Cenk gelir. Kızı ve kocası, bu ikisinden sonra gelir. Bu yüzden, bir anne olarak yaşadığı en korkunç trajedide bile her iki göz bebeğini, ‘’prestijlerini ve şımarık prensini’’ korumak için hayatının en ağır sırrını omuzlarında dev bir yük gibi taşır.

Haberin Devamı

CENK KARAÇAY: Agah Bey ve Şeniz Hanım’ın umarsız yakışıklı oğlu; dikkatleri üzerine çekmek, özellikle babasını kışkırtmak için türlü taşkınlıklar yapan, sorumsuz bir genç. Babasının gücünü babasına karşı kullanan, çapkın bir gençtir. Yakışıklı, sosyetik genç kızların gözdesi… Ancak bu hovardalığının altında, yüreğini paramparça eden ve omuzlarına bir karabasan gibi binen büyük sırrı yatmaktadır. Cenk kalbini sıkıştıran bu gerçeği artık daha fazla taşıyamayacaktır.

BAKMADAN GEÇME!