Zalim İstanbul 9. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Son bölümde neler oldu?

Güncelleme Tarihi:

Zalim İstanbul 9. bölüm fragmanı yayınlandı mı Son bölümde neler oldu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 19, 2019 21:20

Kanal D'nin sevilen dizisi Zalim İstanbul'un 20 Mayıs Pazartesi 8. bölümü ile ekranlara geldi. Zalim İstanbul'un bu hafta yayınlanan bölümü yine izleyenleri şaşırtmaya devam etti. Peki, Zalim İstanbul'un son bölümünde neler oldu? Zalim İstanbul'un 9. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, merak edilenler.

Haberin Devamı

Fikret Kuşkan, Deniz Uğur, Mine Tugay, Ozan Dolunay, Simay Barlas, Berker Güven, Bahar Şahin, Sera Kutlubey, İdris Nebi Taşkan, Ayşen Sezerel ve Gamze Demirbilek'in rol aldığı Zalim İstanbul, bu hafta 8. bölümüyle ekranlara geldi. Sevilen dizinin 8. bölümünde Ceren, Şeniz’in kusursuz planı sayesinde hayatının en acı dersini alarak istemediği bir imza attı. Peki, Zalim İstanbul'un son bölümünde başka neler oldu? Önümüzdeki haftanın fragmanı yayınlandı mı?

Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman yayınlandığı zaman haberimize eklenecektir. 

BEKLENMEDİK FİNAL

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Yönetmen koltuğunda Cevdet Mercan'ın oturduğu, öykü ve senaryosunu Sırma Yanık’ın kaleme aldığı Zalim İstanbul'un bu haftaki 8. bölümünde; Ceren, Şeniz’in kusursuz planı sayesinde hayatının en acı dersini alır. Ceren’in attığı imzanın yankıları köşkün altını üstüne getirir. Seher, Agah’ı bu evliliğe onay vermekle suçlarken Cemre kardeşinden hesap sorar. Seher kızını köşkten söküp almak için gururunu göz ardı edip Şeniz’ den yardım ister.

Haberin Devamı

Şeniz’in ise Seher ve ailesi için başka planları vardır. Cemre kardeşinin sınır tanımaz tavırları yüzünden isyan eder. Cemre bir taraftan annesini kollarken sabırsızlıkla beklediği sonuçlar gelene kadar Nedim’e ilaç vermeyi kesecektir. Civan, Ceren’in hal ve tavırları yüzünden her an patlamaya hazır bir bomba gibidir. Agah Karaçay, Ceren’i karşısına alıp gözdağı verirken, Ceren Karaçay soyadı ile eskileri yakıp kül edecektir.

 

BAKMADAN GEÇME!