Yeni Hayat oyuncuları kimdir, konusu nedir? İşte Yeni Hayat dizisi oyuncu kadrosu

Güncelleme Tarihi:

Yeni Hayat oyuncuları kimdir, konusu nedir İşte Yeni Hayat dizisi oyuncu kadrosu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 03, 2020 11:23

Yeni Hayat dizisi oyuncuları ve konusu ile dikkat çeken yapımlar arasında yerini aldı. Genel hikayesini Elif Usman’ın yazdığı, yönetmenliğini ise Başak Soysal ve Cem Özüduru yaptığı dizinin kadrosunda birbirinden iddialı isimler bulunuyor. Dizide Serkan Çayoğlu Adem Şahin karakterini, Melisa Aslı Pamuk Yasemin Karatan karakterini canlandırıyor.

Haberin Devamı

Yeni Hayat dizisi oyuncuları ve konusu izleyiciler tarafından araştırılıyor. Yeni dizi Kanal D ekranlarında her hafta perşembe akşamları ekrana gelecek. Yeni Hayat dizisinde Serkan Çayoğlu Adem Şahin’e, Melisa Aslı Pamuk Yasemin Karatan’a, Tayanç Ayaydın Timur Karatan’a, Nilperi Şahinkaya Nevin Şahin’e, Nebil Sayın Kunduzi’ye, Devrim Nas Özgür Haseki’ye hayat veriyor. İşte Yeni Hayat dizisi konusu ve detaylar..

YENİ HAYAT DİZİSİ OYUNCULARI

Yeni Hayat dizisi oyuncuları arasında Serkan Çayoğlu ve Melisa Aslı Pamuk’un yanı sıra Tayanç Ayaydın, Nilperi Şahinkaya, İpek Filiz Yazıcı, Nisa Sofiya Aksongur, Devrim Nas, Aziz Caner İnan, Nebil Sayın, Ayşe Tunaboylu, Begüm Akkaya, Furkan Kalabalık, Övül Özbay ve Seher Terzi bulunuyor.

Dizide Serkan Çayoğlu Adem Şahin’e, Melisa Aslı Pamuk Yasemin Karatan’a, Tayanç Ayaydın Timur Karatan’a, Nilperi Şahinkaya Nevin Şahin’e, Nebil Sayın Kunduzi’ye, Devrim Nas Özgür Haseki’ye hayat veriyor.

Haberin Devamı

Yeni Hayat oyuncuları kimdir, konusu nedir İşte Yeni Hayat dizisi oyuncu kadrosu

YENİ HAYAT DİZİSİ KONUSU

Özel Kuvvetler’den ayrılmış Yüzbaşı Adem, karısı Nevin ve küçük kızları Ece’yle beraber mutlu bir hayat sürmektedir. Tek problem Adem’in uzun süredir işsiz olmasıdır. Yakın arkadaşı Bekir’in bulduğu iş ile aileye yeni bir hayatın kapıları aralanır. Adem'in tek yapması gereken, zengin ve saygın bir iş adamı olan Timur'un genç karısı Yasemin'i korumaktır. Adem için katıldığı onca tehlikeli operasyondan sonra bu iş neredeyse çocuk oyuncağı gibidir.

Yeni Hayat oyuncuları kimdir, konusu nedir İşte Yeni Hayat dizisi oyuncu kadrosu

Nevin ise, nihayet rahata erecekleri için mutludur. Adem'in iş teklifini kabul etmesiyle, o ve ailesi, yabancısı oldukları, bambaşka bir dünyanın içine adım atarlar. Ancak, Timur’un karanlık dünyası ve Yasemin’in sakladığı sırlarla dolu bu dünyada hiçbir şey göründüğü gibi değildir. Adem bir yanda ailesi, diğer yanda korumakla yükümlü olduğu bu farklı kadın arasında hayatının en büyük sınavıyla karşı karşıya kalacaktır.

BAKMADAN GEÇME!