Yargı yine zirvede

Güncelleme Tarihi:

Yargı yine zirvede
Oluşturulma Tarihi: Ekim 23, 2023 10:42

Kanal D’nin, her pazar akşamı izleyici ile buluşan Ay Yapım imzalı dizisi Yargı, dün gece yayınlanan 68’nci bölümüyle izleyenlere heyecan dolu anlar yaşattı. Mercan’la ilgili gerçeklerin ortaya çıktığı bölüm reytinglerin de yine bir numarası oldu. Dizi Ab’de 6,85 reyting yüzde 19,27 izlenme payı ile 20+ABC1’de 7,16 reyting yüzde 18,35 izlenme payı ile Total’de ise 5,72 reyting yüzde 16,04 izlenme payı ile günün en çok izlenen dizisi oldu.

Haberin Devamı

Mercan’la ilgili merakla beklenen gerçeklerin ortaya çıktığı bölüm sosyal medyanın da gündemine oturdu. Gece boyu #Yargı, #Mercan, #Umut ve #Yekta etiketlerine binlerce mesaj yağdı.

Yargı yine zirvede

Efe’yi takip ederken kendilerini Sevgi Evleri’nde bulan Ilgaz ve Ceylin Mercan’ı orada bulamadı. Efe’nin hayatıyla ilgili sakladığı gerçekleri öğrenen ikili Merdan’ın telefonuyla soluğu bakımevinde aldı. Macit olay gününü hatırlayıp Mercan’ı kaçıranın bir kadın olduğunu söyledi. Yanlış yangın ihbarını yapanı araştıran başsavcı Nadide, Ilgaz ve Ceylin’in Efe’nin odasına girip kilitli çekmeceyi açtıklarını öğrendi. Yekta Celal’den aldığı görüntüleri Eren’e getirdi. Eren geçmişe dönük tüm ifadeleri yeniden izlerken, Dilek’in ifadesinde şüpheli bir durum olduğunu anladı ve onu yeniden ifadeye çağırdı. Cezası bitip hapisten çıkan Özge, kapıda Nil ile karşılaştı. Celal yanına Yekta’yı da alarak Osman ve Can’ın ofisine giderek onlara gözdağı verdi. Başsavcı Nadide Ilgaz ve Ceylin’i karşısına alıp yaptıklarını yüzüne vururken suç işlediklerini söyledi fakat Efe Savcı ikiliden şikayetçi olmadı. Tuğçe Ceylin’in evine gönderilen paketten çıkan çocuk kıyafetini alanları araştırırken mağaza görüntülerinde Nadide’yi gördü ve bunu Ceylin ile paylaştı. Ilgaz ve Ceylin, Nadide’nin mağaza görüntüleriyle Nadide’yle konuşmaya gitti. Başsavcı, Ceylin’in ima ettiği durumdan son derece rahatsız olurken Ilgaz kendisinden kıyafeti onlara getirmesini istedi. Eren Tuğçe’den Dilek’i araştırmasını istedi. Çınar Yekta ile yaptığı konuşmanın ardından daha çok para kazanmak için Osman’dan yaptıkları illegal işlere kendisini de dahil etmelerini istedi. Nadide’yi takip etmeye karar veren Ilgaz ve Ceylin, Nadide’nin geldiği ıssız evde Mercan’ı bulacaklarını umarken kendilerini Nadide ile ilgili bambaşka bir olayın içinde buldular ve Nadide’nin hayatını kurtardılar. Dilek’le ilgili araştırma yapan Tuğçe’nin bulduğu bilgilerle Dilek’in karşısına dikilen Eren ona manevi ablası Filiz Bağcı’nın yerini sordu. Dilek’le birlikte verdiği adrese giden Eren, Metin, Ilgaz ve Ceylin evde kimseyi bulamadı fakat Mercan’ın eşyalarını buldular. Heyecan dolu bölümün sonunda Filiz Mercan’la beraber kaçmaya çalışırken kaza geçirdi.

Haberin Devamı

Yargı yine zirvede

Haberin Devamı

Sema Ergenekon’un usta kaleminin Ali Bilgin rejisiyle buluştuğu dizinin başrollerinde Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz yer alırken onlara Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Cezmi Baskın, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Arif Pişkin, Arda Anarat, Pınar Çağlar Gençtürk, Nilgün Türksever, Onur Özaydın, Ferit Kaya, Ayşen Sezerel, Seda Türkmen, Ulvi Kahyaoğlu, Özlem Türkay, Müge Bayramoğlu, Çağla Demir, Beren Nur Karadiş, Zeynep Atılgan, Merve Ateş, Gece Işık Demirel, Duygu Serin, Tolga Canbeyli ve Alican Altun Onur Tekin gibi usta ve genç isimler eşlik ediyor.

Yargı merakla beklenen yeni bölümüyle pazar akşamı Kanal D’de!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!