Yağmur Banda kimdir? Survivor Yağmur kaç yaşında, aslen nereli?

Güncelleme Tarihi:

Yağmur Banda kimdir Survivor Yağmur kaç yaşında, aslen nereli
Oluşturulma Tarihi: Şubat 10, 2018 17:27

Yağmur Banda, Survivor 2018 Gönüllüler kadrosunun en dikkat çeken isimlerinden biri oldu. Tanıtım görüntülerinde iddialı bir çıkış yapan ve zorlu yarışmaya gitmeden önce takipçilerinden destek beklediğini dile getiren Yağmur Banda'nın yaşı, eğitimi ve nereli olduğu gibi konular merak konusu oldu. Peki Survivor Yağmur kimdir, kaç yaşında, aslen nereli?

Haberin Devamı

Yağmur Banda, Survivor Gönüllüler kadrosuna dahil oldu. Tanıtım videosunda iddialı sloganıyla dikkat çeken Yağmur Banda’nın yaşı, eğitimi ve sporla ilgisi gibi konular merak konusu oldu. İşte Yağmur Banda’nın hayatına ilişkin bilgiler!

Aslen İzmirli olan Yağmur Banda, 1998 yılında doğdu. İzmir Büyükşehir Belediyesi Sporcusu Yağmur Banda, Türkiye Şampiyonluğu'nun yanı sıra birçok defa 2.'lik ve 3.'lük derecelerinin sahibi oldu. Tekvando sporuna 2006 yılında başladığını belirten Yağmur Banda, Instagram hesabında da sık sık sporcu kişiliğini yansıtan fotoğraflar paylaşıyor.

SURVİVOR ÖNCESİ SON PAYLAŞIM

Survivor 2018’e dair iddiasını “Ben Yağmur. Adımdan değil ardımdan kopacak fırtınadan korksunlar.” sözleriyle ortaya koyan Yağmur Banda, yarışmaya gitmeden önce Instagram paylaşımında bulunarak destek istedi:

Haberin Devamı

“İzmir’de başlayan hırslı yolculuğumun sonundayım.. Dominik Cumhuriyetine hakim olmaya gidiyorum.. Hayatım boyunca istediğim her şeyi emek vererek başardım, hep mücadele ettim.. Bu yola hedeflerim için çıktım. Beni tanımadan, görmeden seven tüm takipçilerim, her an destekçim olan ailem ve arkadaşlarım, bundan sonraki etapta desteğinize daha fazla ihtiyacım olacak..
Sizleri çok seviyorum. Ben kendime güveniyorum siz de güveninizi eksik etmeyin.. Hoşça kalın”

BAKMADAN GEÇME!