Survivor Yağmur Banda kimdir, kaç yaşında? İşte Survivor All Star' yarışmacısının biyografisi!

Güncelleme Tarihi:

Survivor Yağmur Banda kimdir, kaç yaşında İşte  Survivor All Star yarışmacısının biyografisi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 15, 2022 20:08

Survivor All Star 2022'nin başlamasına saatler kala yarışmacılar da merak ediliyor. O isimlerden en dikkat çekeni ise kadroya süpriz bir şekilde katılan Yağmur Banda oldu. Nisa Bölükbaşı'nın yerine Survivor Gönüllüler kadrosuna dahil olan Yağmur Banda kimdir, kaç yaşında? İşte Survivor Yağmur Banda ile ilgili merak edilenler...

Haberin Devamı

İddiaya göre; Nisa Bölükbaşı koronavirüse yakalandı. İki kez test yaptıran Nisa ikisinde de pozitif çıktı. Bölükbaşı'nın yerine yarışmaya yedeklerden Yağmur Banda'nın katılacağı iddia edildi. Peki Yağmur Banda kimdir, kaç yaşında? İşte detaylar

Yağmur Banda, Survivor 2018 yarışmasında Gönüllüler kadrosunda yer alan iddialı yarışmacılardan biriydi. Survivor All Star gönüllüler kadrosunda yapılan değişiklik sonunda Yağmur Banda yarışmaya yedeklerden dahil oldu. 

Yarışma öncesi Instagram hesabından canlı yayın yapan Acun Ilıcalı, yarışmacıların son mesajlarını izleyenlerle paylaştı. Ilıcalı'nın canlı yayınında Gönüllüler takımından Nisa Bölükbaşı'nın olmayışı dikkat çekti.

YAĞMUR BANDA KİMDİR?

1998 yılında dünyaya gelen Yağmur Banda aslen İzmirlidir. Lise mezunu olan Banda, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Tekwando takımında yer alan bir sporcudur. Spor kariyeri boyunca, Türkiye Şampiyonluğu'nun yanı sıra birçok defa 2.'lik ve 3.'lük derecelerinin sahibi olan Yağmur Banda, Taekwondo'nun dışında birçok spor dalıyla da yakından ilgilenmektedir. Son olarak, Survivor 2018 All Starlar-Gönüllüler yarışmasında yer alan Yağmur Banda, Gönülüller takımında mücadele etmişti.

BAKMADAN GEÇME!