Ya Çok Seversen’e dünyadan büyük ilgi…

Güncelleme Tarihi:

Ya Çok Seversen’e dünyadan büyük ilgi…
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 08, 2023 08:07

Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan’ın rol aldığı, Kanal D’nin sevilen dizisi Ya Çok Seversen, 20’den fazla ülkede yayına başladı. Dünyanın dört bir yanında izleyiciyle buluşan dizi, reyting listelerine üst sıralardan giriş yaptı.

Haberin Devamı

Kanal D’nin yapımını Ay Yapım’ın üstlendiği, başrollerini başarılı oyuncular Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan’ın paylaştığı dizisi “Ya Çok Seversen”, Türkiye’de olduğu kadar dünyada da büyük ilgi görüyor.

5’inci bölümü yayınlanan dizi, 20’den fazla ülkede seyirciyle buluşuyor. Orta Doğu ve Kuzey Afrika (MENA) bölgesinin MBC grubuna ait olan dijital platformu Shahid’de Türkiye ile eşzamanlı yayınlanan “Ya Çok Seversen” platformun en çok izlenen dizileri arasında yer alıyor.

İsrail’in Turkish Drama Channel 2 isimli kanalında da ilk üç bölümü yayınlanan dizi, izlenme oranlarında üst sıralara yükseldi.

Ya Çok Seversen’e dünyadan büyük ilgi…

Haberin Devamı

Azerbaycan, Ermenistan, Kazakistan, Özbekistan, Tacikistan, Türkmenistan, Belarus, Kırgızistan, Moldova Cumhuriyeti ve Gürcistan’da da yayın yapan Rus dijital platformu IVI’de en çok izlenenler arasında ilk 3’te yerini alan “Ya Çok Seversen”, Rusya’nın önemli kanallarından TNT’de de dünden itibaren yayınlanmaya başladı.

Yönetmenliğini Ali Bilgin’in üstlendiği dizinin oyuncu kadrosunda Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan’ın yanı sıra Hatice Aslan, Şerif Erol, Cemre Ebüzziya, Nazmi Kırık, Aziz Caner İnan, Mine Kılıç, Oğulcan Arman Uslu, Durukan Çelikkaya, Lara Pera Aslan, Özgün Akaçca ve Adin Külçe yer alıyor.

RUSYA'DA İLK 3'TE

Genç neslin en popüler oyuncularından Hafsanur Sancaktutan ile Kerem Bürsin’i buluşturan “Ya Çok Seversen”, Rusya’nın dijital platformu IVI’de en çok izlenenler arasında ilk 3’te. Dizi, ülkenin önde gelen TV kanallarından TNT’de de yayına girdi.

 

BAKMADAN GEÇME!