‘Ya Çok Seversen’ yeni bölümüyle tüm kategorilerde en çok izlenen dizi oldu...

Güncelleme Tarihi:

‘Ya Çok Seversen’ yeni bölümüyle tüm kategorilerde en çok izlenen dizi oldu...
Oluşturulma Tarihi: Eylül 03, 2023 13:17

Kanal D’nin başrollerinde Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan’ı buluşturan Ay Yapım imzalı dizisi ‘Ya Çok Seversen’ dün akşamki bölümüne Ateş’in itirafı damga vurdu. Tüm dünyada sosyal medyada da çok konuşulan dizi dün gece yayınlanan 9’uncu bölümüyle bütün kategorilerde en çok izlenen dizi oldu.

Haberin Devamı

‘Ya Çok Seversen’ dizisinin dün akşamki 9’uncu bölümüne Ateş’in Leyla ile düğünlerinde Leyla’nın dolandırıcı olduğunu herkese açıkladığı anlar dikkat çekti. Ateş’in Leyla’ya evlilik teklif etmesinin hemen ardından Füsun yanlarına gelip tüm gerçekleri açıklamak istedi.

Leyla’nın yalanlarını Ateş’e söylemeye gelen Füsun’u Barış tasarımlarının çalıntı olduğunun kanıtı olan kağıtla durdurdu.

Eve döndüklerinde Leyla ve Barış, Füsun tarafından çalınan Ateş’in annesinin tasarımlarının olduğu kutuyu Berit’in odasına sakladı. Bunun üzerine Füsun tasarımları geri almak için Yakup’a iş birliği teklifinde bulundu.

‘Ya Çok Seversen’ yeni bölümüyle tüm kategorilerde en çok izlenen dizi oldu...

Haberin Devamı

Bu sırada Ateş çocuklara vakit kaybetmeden evleneceklerini açıkladı. Ev halkı bu karara çok şaşırırken Ilgaz evliliğe tepki gösterdi, Leyla ise Ateş’in bu kadar hızlı herkese açıklamasıyla ne yapacağını bilemedi. Meryem daha fazla dayanamayıp Mert’e çeteyle ilgili tüm gerçekleri açıkladı. Duyduklarına inanamayan Mert, bu itirafa karşılık Meryem’le olan tüm ilişkisini bitirdi.

Bu sırada Leyla, Ateş ile düğün hazırlıklarına başladı, Meryem’le gelinlik bakmaya giden Leyla’nın seçim yapmakta zorlandığı anlar bölümde eğlenceli dakikalara sahne oldu. Leyla düğün öncesi Ateş’e gerçekleri açıklamak istese de bir türlü yapamadı. Aynı zamanda Yakup da Füsun için evde Barış’ın kendisinden çaldığı, içinde tasarımların olduğu kutuyu bulmak için her yolu denedi.

En sonunda kutuyu bulmayı başaran Yakup, Füsun’a para karşılığında hepsini verebileceğini söyledi, eğer istediği parayı vermezse tasarımların çalıntı olduğunu herkese açıklamakla tehdit etti.

‘Ya Çok Seversen’ yeni bölümüyle tüm kategorilerde en çok izlenen dizi oldu...

Bige Umut’un telefonuna gelen mesajdan Umut’un Ateş’in arkasından çevirdiği işleri öğrendi. Barış Ilgaz’la beraber dışarı çıkarken arkadaşına hediye alıyor bahanesiyle Ilgaz’a hediye aldı. Leyla’nın ailesini bulması için tek umut olan ve hastanede bakımını üstlendiği adam konuşmaya başladı. Kendisini görmeye giden Leyla, adamın hiçbir şey hatırlayamadığını duyunca yıkıldı. Leyla’nın odadan çıkmasıyla adamın yanına giren kadının ise Leyla’nın annesi Firuze olduğu anlaşıldı. Firuze adama gerçekleri Leyla’ya anlatmadığı için teşekkür ederken kendisinin Leyla’ya her şeyi açıklaması gerektiğini söyledi.

Haberin Devamı

Bu süreçte Ateş avukatına evlilik sözleşmesi hazırlattı, sözleşme ile Leyla’ya gittiğinde ise Leyla sözleşmeyi imzalayacağını ama evlilikten vazgeçtiğini söyledi. Araları açılan ikiliyi gene bir araya Ilgaz ve Berit getirdi, aynı odaya ikisini kilitleyen çocuklar Ateş ve Leyla’nın barışmasını sağladı. Düğün öncesinde Füsun Leyla’yı gene tehdit ederken Leyla ise ondan korkmadığını açıkça söyledi. Düğünde toplanan davetlilerin karşısına Ateş ve Leyla romantik bir şekilde çıktı.

Nikah memurunun sorusuna mutlulukla evet diyen çifte tüm davetlilerin hayranlıkla baktığı anda Ateş mikrofonu eline aldı. Herkes aşk dolu bir konuşma beklerken kendisi Leyla’nın gözlerinin içine bakarak karısının bir yalancı olduğunu ve bunu bilerek evlendiğini açıkladı. Ateş’in bu süreçte her şeyi nasıl bildiğini gördüğümüz sahneler dikkat çekerken Ateş’in karım bir dolandırıcı dediği anlar bölüme damga vurdu. 

Haberin Devamı

Senaryosunu Erdi Işık, Karden Kasaplar, Ceyda Aşar, Senem Birlik’in birlikte yazdığı ve Ali Balcı’nın yönetmenliğini üstlendiği ‘Ya Çok Seversen’in oyuncu kadrosunda Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan dışında Hatice Aslan, Şerif Erol, Cemre Ebüzziya, Nazmi Kırık, Aziz Caner İnan, Mine Kılıç, Oğulcan Arman Uslu, Durukan Çelikkaya, Lara Pera Aslan, Özgün Akaçca, ve Adin Külçe gibi genç ve usta isimler yer alıyor.

Ya Çok Seversen’ heyecan dolu yeni bölümüyle Cumartesi akşamı Kanal D’de...

BAKMADAN GEÇME!