Veda Mektubu yayınlanan son bölümü ile yine çok izlendi…

Güncelleme Tarihi:

Veda Mektubu yayınlanan son bölümü ile yine çok izlendi…
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 04, 2023 11:54

Kanal D’nin, yapımını Most Production, yapımcılığını Gül Oğuz’un üstlendiği, sevilen dizisi Veda Mektubu yeni bölümü ile ekrana geldi.

Haberin Devamı

Başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım ve Bennu Yıldırımlar’ın yer aldığı dizi yayınlanan 17’nci bölümüyle seyircinin beğenisini kazandı. Dizinin yayınlanan bu bölümü 20+ABC1 kategorisinde 2.33 reyting ve yüzde 8,93 izlenme payı alarak günün en çok izlenen dizisi oldu. Veda Mektubu’nun yayınlanan yeni bölümü sosyal medyada da çok konuşuldu.

Veda Mektubu yayınlanan son bölümü ile yine çok izlendi…


Yönetmen koltuğunda Deniz Çelebi Dikilitaş’ın oturduğu hikayesini Gamestory, senaryosunu ise Deniz Akçay’ın kaleme aldığı Veda Mektubu’nun oyuncu kadrosunda; Hakan Karsak, Ümmü Putgül, Hande Elaman, Hazar Motan, Ahmet Kaynak, Elif Çakman, Kerem Alp Kabul, Asya Kasap, Elif Uslusoy, Deniz Altan ve Elena Viunova gibi başarılı isimlerde yer alıyor.

Haberin Devamı

Zengin oyuncu kadrosunun yanı sıra kalplere dokunan hikayesi ile de beğeni kazanan Veda Mektubu yeni bölümleriyle her pazartesi akşamı Kanal D’de…

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!