Vatanım Sensin son bölümün ardından 25. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Vatanım Sensin son bölümün ardından 25. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 21, 2017 08:31

Vatanım Sensin son bölümü ile ekrana geldi. Kanal D ekranlarının yayınlandığı günden bu yana soluksuz izlenen dizisi Vatanım Sensin'in bu haftaki bölümünde Cevdet ve Azize arasındaki ilişki duygusal bir boyuta büründü. Silahların sandıkların içerisine yerleştirilmesi konusunda masum olduğunu anlatmaya çalıştı. Peki, dün akşam yayınlanan son bölümün ardından Vatanım Sensin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, fragmandan detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Vatanım Sensin dizisinin bu akşam ekranlara gelen son bölümü izleyicilere oldukça nefes kesen dakikalar yaşatmayı başardı. Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi Vatanım Sensin'de heyecan doruktaydı. Dizinin bu akşam yayınlanan yeni bölümünde Silahlar, Batı Cephesi Komutanı Ali Fuat Paşa'ya ulaştı. Bu haber İzmir'in her yerinde yankılandı. Son bölümün bitmesinin hemen ardından izleyiciler yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladılar. Peki, Vatanım Sensin son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Vatanım Sensin dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

Haberin Devamı

Cevdet'in planı sonrası, silahların Ali Fuat Paşa'ya gönderilmesi kararlaştırılır. Alaşehir'e yollanacak yardım sandıklarının içine gizlenerek, Yunan Ordusu tarafından sevkiyatı sağlanır. Bu plan için gözünü kırpmadan çalışan Azize ve vatanseverler, silahları sandıklara yerleştirirler. Yunan Kumandan Vasili'nin emriyle sandıklar, Teğmen Leon tarafından kontrol edilir. Leon, Hilal'e olan sevdasından görevi ile kalbi arasında kalır ve silahların sandıkların içinde olduğunu söylemez.

VATANIM SENSİN 24. BÖLÜM 3. FRAGMANI 

Afyon'da Ali Fuat Paşa'ya ulaşan silahlar, Yunan Ordusu tarafından büyük bir şaşkınlıkla karşılanır. Bu işin sorumlularının kimler olduğu araştırılır. Cevdet ise Azize'yi sorguladığı sırada silahların sandıklara yerleştirilmesinde Azize'nin suçlu olmadığını söyler. Azize, duyduklarına inanamaz. Cevdet, Yunan Ordusu içindeki vazifesini açıklayacak mı? Azize, Cevdet'in gerçek kimliğini öğrenebilecek mi?

Gönderdiği istihbaratın, vatanperverlerin eline geçtiğini anlayan casus Charles, Mustafa Kemal’in adamlarını yakalamak için bir tuzak kurar. Tevfik’in kârlı teklifini kabul eden işbirlikçiler tüm şehri kana bularken; Cevdet, Yüzbaşı Yakup’u Charles’ın tuzağından çok geç olmadan kurtarmak zorundadır. 

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Sivas’tan gelen telgraf, Cevdet’e Milli Mücadele’nin seyrini değiştirecek, hayati önem arz eden bir vazifeyi bildirir; Eşref Paşa’nın sakladığı silahların, Kuvva-i Milliye Ordusu Batı Anadolu Komutanı Ali Fuat Paşa’ya, ivedilikle ulaştırılması gerekmektedir. Tüm yollar Yunan tarafından tutulmuşken, bir orduyu kuşatacak miktarda mühimmatın Afyon’a naklinin sağlanması, neredeyse imkansızdır. Üstelik İngiliz casus Charles da boş durmaz; Tevfik’e silahları İtilaf Devletleri’ne teslim etmesini buyurur. Cevdet’in vazifesini yerine getirmesine yardım edecek olan kişi ise Azize’dir. Bu vazife bütün aileyi tehlikeye atacaktır.

TÜM BÖLÜMLERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

BAKMADAN GEÇME!