Uğurkan Erez kimdir, kaç yaşında, nereli? Doya Doya Moda jüri üyesi Uğurkan Erez hakkında bilgiler

Güncelleme Tarihi:

Uğurkan Erez kimdir, kaç yaşında, nereli Doya Doya Moda jüri üyesi Uğurkan Erez hakkında bilgiler
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 19, 2022 16:08

Doya Doya Moda jüri üyesi olan Uğurkan Erez ile ilgili bilgiler araştırılıyor. TV 8 ekranlarında yayınlanan program hafta içi her gün saat 16:00’da başlıyor. Peki, Uğurkan Erez kimdir, kaç yaşında, nereli?

Haberin Devamı

Uğurkan Erez’in kaç yaşında ve nereli olduğu merak ediliyor. TV 8 ekranlarında yayınlanan Doya Doya Moda programı jüri üyesi olan Uğurkan Erez 1954 doğumludur. Erez, Best Model, Miss Turkey, Elite Model Look gibi önemli organizasyonların vazgeçilmez koreograflarındandır ve moda dünyasına çok sayıda model kazandırmıştır.

UĞURKAN EREZ KİMDİR?

Türkiye'nin en iyi kareografı olan Uğurkan Erez; Best Model, Miss Turkey, Elite Model Look gibi önemli organizasyonların vazgeçilmez koreograflarındandır ve moda dünyasına çok sayıda model kazandırmıştır. Uğurkan Erez, 1954 yılında Kırklareli'nde dünyaya geldi. Eğitimini Şişli Ticari İlimler Akademisi Siyasi Bilimler Fakültesi'nde tamamladı.

Daha önce Bugün Ne Giysem, Bu Tarz Benim ve İşte Benim Stilim yarışmalarında; Fox Tv'de yayınlanan Stil Avcıları adlı moda programında Hakan Akkaya ve Demet Şener ile birlikte jüri üyeliği yaptı. Doya Doya Moda isimli programda yorumculuk yapmaya devam ediyor.

BAKMADAN GEÇME!