Tozluyaka oyuncuları kimler, konusu nedir? Tozluyaka dizisi oyuncuları ve isimleri

Güncelleme Tarihi:

Tozluyaka oyuncuları kimler, konusu nedir Tozluyaka dizisi oyuncuları ve isimleri
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 04, 2022 15:23

Tozluyaka dizisi oyuncuları ve konusu merak ediliyor. Fox TV yayın akışında yer alan Tozluyaka’nın yeni bölümleri her hafta pazartesi akşamları ekrana geliyor. Dizinin ilk bölümüne Vefa’nın ölümü damga vurdu. Ali ve arkadaşları gizemli ölümün arkasındaki sır perdesini aralamak için kolej bursluluk sınavına girdiler ve kazandılar. Peki, merak edilen Tozluyaka dizisi oyuncuları kimler, konusu nedir?

Haberin Devamı

Tozluyaka oyuncuları ve konusu ile ilgili araştırmalar hızlandı. Pazartesi akşamları ekrana gelen Tozluyaka dizisi oyuncuları arasında Emre Kınay, Dolunay Soysert, Tayanç Ayaydın, Nur Yazar, Nebil Sayın, Kadim Yaşar, Kaan Mirac Sezen gibi isimler yer alıyor. Dizide Ali karakterine Kaan Mirac Sezen, Vefa karakterine Durukan Çelikkaya hayat veriyor.

TOZLUYAKA DİZİSİ OYUNCULARI

Tozluyaka dizisi oyuncuları arasında Emre Kınay, Dolunay Soysert, Tayanç Ayaydın, Nur Yazar, Nebil Sayın, Kadim Yaşar, Kaan Mirac Sezen, Ecem Çalhan, Ulvi Kahyaoğlu, Serra Pirinç, Çağla Şimşek, Can Bartu Aslan, Durukan Çelikkaya, Oğulcan Arman Uslu, Duygu Özşen, Özgür Foster ve Ahmet Haktan Zavlak gibi isimler yer alıyor.

Kenan – Emre Kınay

Derya – Dolunay Soysert

Önder – Tayanç Ayaydın

Ali – Kaan Mirac Sezen

Cemre – Ecem Çalhan

Haberin Devamı

Tozluyaka oyuncuları kimler, konusu nedir Tozluyaka dizisi oyuncuları ve isimleri

Berk – Ulvi Kahyaoğlu

Zeyno – Serra Pirinç

Hazal – Çağla Şimşek

Arap Sinan – Can Bartu Arslan

Vefa – Durukan Çelikkaya

Ege – Özgür Daniel Foster

Çağrı – Ahmet Haktan Zavlak

TOZLUYAKA DİZİSİ KONUSU

Tozluyaka”da; öğrencilerin aralarındaki sınıf farkına rağmen geliştirdikleri dostlukları ve umutlarını kaybetmeme hikayelerini konu alacak.

Ali ve arkadaşlarının kendi hallerindeki mutlu hayatı bir gecede değişir. Sırlarla dolu uzun bir gece ve şüphelerden başka ellerinde hiçbir şey yoktur. Adaletin kendilerine uğramayacağına inandıkları anda ise bir mucize gerçekleşir.

Hem de şüphenin kaynağından onlara sunulan bir mucize. Aslında hiçbir şey göründüğü gibi değildir. Gerçeği bulmak için korkusuzca yeni hayatlarına doğru yola çıkarlar.

Cesaretlerine bir de güç eklenince geriye sadece o sır gecesinin kapılarını tek tek açmak kalacaktır.  Anahtarları bulmak ise hiç kolay olmayacaktır.

BAKMADAN GEÇME!