Survivor'dan bu hafta kim elendi? Araba ödülünü kim kazandı?

Güncelleme Tarihi:

Survivordan bu hafta kim elendi Araba ödülünü kim kazandı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 07, 2019 23:49

TV8 ekranlarında yayınlanan ve ilgiyle takip edilen Survivor 2019, 7 Mayıs tarihinde 64. bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Büyük finale doğru, heyecan ve rekabetin hız kazandığı yarışmanın 64. bölümünde araba ve sembol oyunu oynandı. Gecenin sonunda ise bir isim elenerek adaya veda etti. Peki, Survivor'dan bu hafta kim elendi? Araba ödülünü kim kazandı? İşte, Survivor'un 64. bölümünde yaşananlar...

Haberin Devamı

Türkiye-Yunanistan konsepti ile ekranlara gelen ve büyük beğeni toplayan Survivor 2019'de heyecan hız kesmeden devam ediyor. Survivor'un 64. bölümünde eleme potasına giren bir yarışmacı adaya veda etti. Öte yandan Survivor'da araba ve sembol oyunu oynandı. İşte, Survivor'dan elenen yarışmacı ve araba ödülünü kazanan isim...

SEMBOL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor'un 64. bölümünde Türk yarışmacılar sembol oyunu için karşı karşıya geldi. Finale doğru rekabetin kızıştığı yarışmada kızlar ve erkekler ayrı ayrı yarıştı. Survivor'un 64. bölümünde sembol oyununu erkeklerde Okay, kızlarda ise Seda kazandı.

ARABA ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI?

Survivor Türkiye Yunanistan'da siyah ve beyaz takım araba oyununda karşı karşı geldi. Kazanan takımdan bir isim arabanın sahibi oldu. Araba oyununu siyah takım 10'a 9 kazandı ve 'siyah mı beyaz mı?' oyununa kaldı. Survivor 2019’da bu hafta arabanın sahibi Atakan oldu.

Haberin Devamı

SURVİVOR'DAN KİM ELENDİ?

Survivor Türkiye Yunanistan altmış dördüncü bölümde gerçekleşen ada konseyinde adaya veda eden isim belli oldu. Bu hafta, eleme adayı olan Okay ve Sabriye arasında yapılan SMS oylamsının sonucuna göre adaya veda eden isim Sabriye oldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!