Survivor'da anlat bakalım ödülünü kim aldı? Survivor kim kazandı? İşte 25 Şubat Survivor son bölümde yaşananlar

Güncelleme Tarihi:

Survivorda anlat bakalım ödülünü kim aldı Survivor kim kazandı İşte 25 Şubat Survivor son bölümde yaşananlar
Oluşturulma Tarihi: Şubat 26, 2021 11:12

Survivor'da dün akşam hangi takımın kazandığı merak ediliyor. Haftanın belirli günleri ekrana gelen Survivor'da kıran kırana bir mücadele yaşandı. Ünlüler ve Gönüllüler takımı arasındaki gerginliğin yükseldiği yarışmada ödül oyununu kazanan takım Gönüllüler oldu. Oyun sırasında çıkan tartışmada, Çağrı ve Dora arasında ipler iyice gerildi. İşte Survivor'da anlat bakalım ödülünü alan takım ve son bölümde yaşananlar

Haberin Devamı

Survivor'da kazanan takım belli oldu. Ödül oyunu ve anlat bakalım heyecanının yaşandığı Survivor 2021'de ünlüler ve gönüllüler takımı yiyecek ödülünü almak için yoğun mücadele verdi. Haftanın ödül oyununu kazanan takım yemek yeme şansı elde ederken, Survivor'da yeni kaptanlar da belirlendi. Oylama ile ünlülerde kaptan İsmail, gönüllüler de ise Yunus Emre olarak seçildi. Tansiyonun yükseldiği ödül oyununu kazanan takım gönüllüler olurken, anlat bakalım oyununun galibi ise ünlüler oldu.

TAKIM KAPTANLARI BELLİ OLDU

Bu haftanın takım kaptanlarını belirlemek için ünlüler ve gönüllüler takımının yarışmacıları oylarını kullandı. Sezon başından beri kaptanlık yapan Barış artık kaptan olmak istemediğini söyledi. Yapılan oylama ile ünlülerde yeni kaptan İsmail oldu. Gönüllülerde ise Yunus Emre Karabacak kaptan seçildi.

Haberin Devamı

Survivorda anlat bakalım ödülünü kim aldı Survivor kim kazandı İşte 25 Şubat Survivor son bölümde yaşananlar

YEMEK ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI?

Ada şartlarında yarışmacılar için büyük önem taşıyan yiyecek ödülü bu hafta tavuk parçaları içeren menü yiyecek olarak açıklandı. Açlık çeken yarışmacılar ödülü almak için parkurda elinden gelenin en iyisini yaptı. Oyun öncesi iki takım arasında avantaj oyunu oynandı. Bayrak yarışında avantaj oyununu kazanan gönüllüler oldu.

Bir kez daha oyun için parkurda karşılaşan takımlar bu defa canını dişine taktı. Oyunun başında farkı ünlüler açtı ancak daha sonra gönüllüler takımı rakibine yetişti. Geriden gelen gönüllüler ünlüleri yakaladı ve öne geçti.

Son turda parkura çıkan Çağrı ve Poyraz oyunun kaderini belirledi. Poyraz'ın atışı ile 10-8 skorla ödül oyunu gönüllülerin oldu.

Survivorda anlat bakalım ödülünü kim aldı Survivor kim kazandı İşte 25 Şubat Survivor son bölümde yaşananlar

ANLAT BAKALIM OYUNUNU KİM KAZANDI?

Renkli anların yaşandığı anlat bakalım da bu hafta da keyifli dakikalar ekranlara geldi. Kazanan takımın yemek elde edeceği oyunda en fazla kelime bilen takım ünlüler oldu. Böylece ünlüler anlat bakalımın galibi oldu.

Haberin Devamı

ÇAĞRI ÇİLEDEN ÇIKTI

Ödül oyunu sırasında Berkay ile Doğan arasındaki karşılaşma sonrasında iki takım arasında tartışma çıktı. Doğan, son atışı yapıp sayıyı aldığı zannederek sevindikten sonra Dora "Sen neye seviniyorsun?" şeklinde çıkış yaptı.

Dora'nın sözlerine Doğan "Senlik gram bir şey yok oğlum!" diyerek yanıt verdikten sonra tansiyon yükseldi. İki takımın da yarışmacıları araya girerek Doğan ile Dora'yı ayırırken, Çağrı gönüllülerin üzerine yürüdü. Çağrı Dora'ya elle müdahale ederken kavganın fitili yeniden ateşlendi. Sunucu Murat Ceylan yarışmacıları uyararak kamera görüntülerine bakılacağını söyledi. 

BAKMADAN GEÇME!