Survivor son bölümde Turabi'den sert dönüş... Ödül oyununu kim kazandı?

Güncelleme Tarihi:

Survivor son bölümde Turabiden sert dönüş... Ödül oyununu kim kazandı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 04, 2018 23:42

Survivor 2018 62. bölümünde çifte ödül heyecanı yaşandı. Ada ve ödül oyunu için karşı karşıya gelen takımlar, kıyasıya mücadele gösterdi. Survivor 4 Mayıs tarihli bölümün en çok konuşulan konusu ise Turabi ve Hakan restleşmesi oldu. Peki Survivor’da ada ve ödül oyununu hangi takım kazandı? İşte karşılaşmada yaşananlar ve son gelişmelerin kısa bir özeti!

Haberin Devamı

Survivor'da ödül oyunlarının büyük heyecanı sürmeye devam ediyor. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren herkes tarafından büyük bir heyecanla takip edilen yarışma programı Survivor'da bu akşam ünlüler ve gönüllüler takımı hem baraka için hem de güzel bir ödül için mücadele ettiler. Peki, Survivor'da ödül oyununu hangi takım kazandı? İşte iki takımın büyük mücadelesi.

ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Ödül oyunlarının kalitesi ve heyecanı artmaya devam ederken büyük final öncesinde yarışmacılar, motivasyonlarını korumak için mücadele etmeye devam ediyorlar. Survivor'da bu akşam ünlüler ve gönüllüler takımı güzel bir ödül için karşı karşıya geldiler. Ödül hem güzel bir evde mini oyunlarla zaman geçirmek hem de lezzetli bir yemek yemekti. İki takım yarışmacıları da son ana kadar soluksuz bir şekilde yarıştılar. Ödülü kazanan takım ünlüler takımı oldu ve ünlüler takımı güzel ödüle kavuştular.

Haberin Devamı

TURABİ SİNİRLİ DÖNDÜ

Geçtiğimiz hafta Hakan ve Anıl’a küfretmesinden dolayı oyunlara katılamayan Turabi, sahalara iddialı ve bir o kadar da sinirli döndü. Kendisinin ceza alması ve ödüllerden uzak kalmasının sebebi gördüğü Hakan ve Anıl’ı sileceğini söyleyen Turabi, "Aönüllüler’den bazı kişileri parkurlara gömmeye hakkını vermeye geldim. Ben yokken Hakan haftanın birincisi olmuş. Onun birincilik namını silmeye geldim buraya. Yanında eşantiyon olarak da Anıl’ı sileceğim. Hepsini sileceğim dada zaman geçmek bilmedi. Takım arkadaşlarımı yalnız bıraktım. Ödülleri ben yiyemedim. Açlık ve oyunlarda oynamama siniri var üzerimde." dedi.

BAKMADAN GEÇME!