Survivor'da ödül oyununu hangi takım kazandı? Survivor ödül oyunun ilk tur sonucu

Güncelleme Tarihi:

Survivorda ödül oyununu hangi takım kazandı Survivor ödül oyunun ilk tur sonucu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 12, 2017 07:41

Survivor'ın dün akşam yayınlanan bölümüyle izleyiciler nefes kesen bir mücadeleye tanık oldu. Ödülün büyüklüğü nedeniyle hem iki takım arasında hemde takımların içerisinde tartışmalar yaşandı. Survivor ödül oyununun ikinci turu ise bu akşam gerçekleşecek, ilk turu kazanan takım bu akşam da galibiyet alırsa büyük ödül sahibini bulacak. Peki, Survivor'da ödül oyununu hangi takım kazandı?

Haberin Devamı

Survivor'da ödül oyununu farklı konsepti ile birlikte geldi. Ödülün her yarışmacıya bir otomobil olduğu oyunda ünlüler ve gönüllüler takımı kıyasıya bir yarış içine girdi. Diğer oyunlardan farklı olarak bu yarışmada ödül oyunu 2 güne yayıldı ve ilki dün akşam gerçekleşti. Peki Survivor'da dün akşam ödül oyununu kim kazandı?

Survivor'da nefes kesen bir yarışma ile dün akşam ödül oyunu sahne aldı. Yarışmanın iki etap halinde oynanacağını duyuran Acun Ilıcalı, 10 olan kazanacak. Beraberlik olursa, 5'te bitecek bir bayrak yarışı yapılacak. Diyerek yarışmanın kurallarını açıkladı. Otomobil ödülü yarışmacılarda ekstra heyecan yaratırken, Sabriye kazandığı oyunlarından ardından bile ağlamaya başladı. Bu arada Sabriye ve Berna arasındaki tartışmalarda hemen hemen her oyunun ardından devam etti.

Haberin Devamı

SERHAT VE İLHAN KAVGASI YATIŞTIRILAMADI

Haberin Devamı

Serhat'ın oyun içinde bağırmasının ardından İlhan oyun sırasında Serhat'a dönerek 'ne bağırıyorsun ya!' deyince Serhat şok oldu. Bunun ardından birde oyunu kaybeden İlhan sinirle bench'e gelince iki isim tartışmaya başladı. Yıllarca karşı karşıya futbol oynamış ve birbirlerini çok iyi tanıyan İlhan ve Serhat'ın tartışması herkesi şaşırttı.

BERNA KRİZE GİRDİ

Berna kaybettiği üçüncü oyunun ardından adeta sinir krizi geçirdi. Takım arkadaşlarına dert yanan Berna 'önde gelsemde kaybediyorum. Şimdide saniye ile kaybettim' diyerek ağlamaya başladı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!