Survivor 2018'de eleme adayları bu hafta kimler oldu? Yeni bölüm fragmanı yayında

Güncelleme Tarihi:

Survivor 2018de eleme adayları bu hafta kimler oldu Yeni bölüm fragmanı yayında
Oluşturulma Tarihi: Mart 25, 2018 23:15

Survivor 2018'de eleme adayları kimler oldu? sorusuna yanıt dün gece geç saatler geldi. Nefes kesen mücadeleleriyle devam eden Survivor All Star sezonunun 25 Mart tarihli bölümünde önce dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşandı, oyunu kaybeden takım eleme adaylarını belirlemek üzere konseye gitti. Peki dokunulmazlık oyununu kim kazandı? İşte Survivor'ın bu haftaki eleme adayları ve yeni bölümden ilk görüntüler!

Haberin Devamı

Survivor eleme adayları, dün oynanan dokunulmazlık oyununun ardından netlik kazandı. Kıran kırana geçen mücadelelerde bol tartışma vardı. Merve'nin ringe çıkıp verdiği mücadelenin ardından havuza ters bir pozisyonda düşmesi, Batuhan tarafından 'şov' olarak yorumlanınca olanlar oldu. Survivor dokunulmazlık gecesinde Turabi, bu sözleri dile getiren Batuhan'ın üzerine yürüdü. İşte, merakla araştırılan Survivor eleme adayları ve yeni bölüm fragmanından bazı detaylar

 All Star sezonunun başından beri kan kaybeden gönüllüler takımı yine dokunulmazlık oyununu karşı takıma kaptırdı. Survivor 2018 eleme konseyinde bu kez damga vuran olay ise Funda'nın elenmesini istediği ismi imalı bir şekilde yazması oldu. Peki Survivor 2018 eleme adayları kimler oldu?

Haberin Devamı

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor 2018'de büyük heyecan sürmeye devam ediyor. Her hafta sadece bir defa oynanan dokunulmazlık oyunu dün akşam oldukça kıran kırana geçti. Sumo parkurunda yarışacak olan yarışmacılar oldukça heyecanlıydı. Mücadelede oldukça gerilimli ve sert dakikalar yer aldı. Bugünü kadar bu oyunu sadece bir kez kaybeden All-Star takımı yine dokunulmazlığı alıp, takımlarını koruma altına almak istiyorlardı. Ünlüler takımında Turabi dokunulmazlık oyununda fırtına gibi esti. Hiç oyun kaybetmeyen Turabi, dokunulmazlığın kazanılmasında büyük rol sahibi oldu. Ünlüler takımı dokunulmazlığı bir kez daha kazanarak, gönüllüler takımından bir kişinin daha adaya veda etmesini garantiledi.

DOKUNULMAZLIK OYUNUNDA GERGİNLİK

Turabi ve Batuhan arasında 'Şov yapıyorsun' gerginliği yaşandı. Dokunulmazlık oyununda Batuhan'ın Merve için söylediği sözler Turabi'yi kızdırdı. Gergin ikiliyi arkadaşları yatıştırmakta zorlanınca devreye Acun Ilıcalı girdi.

ADA KONSEYİ HEYECANI

Gönüllüler takımında gerilimli ada konseyleri bir türlü son bulmuyor ve her hafta takımlarından bir kişinin adaya vedasını yaşıyorlar. Bu hafta da dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllüler takımı ada konseyinde yine isim vermek zorunda kaldı. 

ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

Haberin Devamı

Survivor'da oynanan dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler takımı ada konseyinde toplandı. Konseyde gerçekleştirilen oylamada Funda, elenmesini istediği ismi imalı bir şekilde yazdı. Anıl’ın ismini “yANILdık” olarak olarak yazması hem güldürdü hem düşündürdü. Birinci eleme adayı takım arası yapılan oylama sonucunda Anıl çıktı. Bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan Cumali, ikinci eleme adayı olarak Ramazan'ı seçerken, haftanın en iyi performansı Birsen ise üçüncü eleme adayı olarak Yağmur söyledi.

YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Eleme gecesi gerçekleşmeden önce oynanan mücadeleler, yine heyecan doluydu. Fragmanda dikkat çeken görüntü ise Ümit Karan'ın gergin tavırları oldu.

Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!