Survivor 94. bölüm fragmanında gerilim artıyor! Survivor'da kim eleme adayı oldu?

Güncelleme Tarihi:

Survivor 94. bölüm fragmanında gerilim artıyor Survivorda kim eleme adayı oldu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 09, 2018 23:21

Survivor dün akşam eleme adayları ile gündeme geldi. Artık finale doğru yaklaşılırken eleme adaylarının da birer birer belirlendiği Survivor'da, dokunulmazlık oyununun kaybedeni, dün akşam iki isim daha belirledi. Survivor'un 94. yeni bölüm fragmanında ise Sema ve Hakan arasındaki gerilim dikkat çekti. İşte, Survivor 94. yeni bölüm fragmanı ve son bölümde yaşananlar hakkında bazı bilgiler

Haberin Devamı

Survivor'da dokunulmazlık oyununun heyecanı her geçen gün artmaya devam ediyor. Büyük finale çok az bir zaman kala dokunulmazlık oyunları daha da kritik bir hal alıyor. Kaybedenin affı olmayacağı dokunulmazlık oyunlarında bu akşam yine hırs ve mücadele oldukça üst seviyedeydi. Peki, Survivor'da dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor'da bu hafta oynanan ilk dokunulmazlık oyununda adeta nefes kesen dakikalar yaşandı. Ünlüler ve gönüllüler takımı dokunulmazlık oyununu kazanıp takımlarını koruma altına almaya çalıştılar. Yarışmacılar parkurda zorlu dakikalar yaşadı fakat gönüllüler takımı bu akşam rüzgar gibi esti ve oyunu kazandı. Oyunu 10-7 kazanan gönüllüler takımı büyük sevinç yaşarken ünlüler takımı üzüntüye boğuldu.

Haberin Devamı

ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

Survivor'da bu akşam haftanın ilk dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler takımı ada konseyinde üzülen ve isim yazan taraf oldu. Ünlüler takımında bu akşam ilk eleme adayı olan isim takım kararıyla Mustafa Kemal oldu. 

Bireysel dokunulmazlık kolyesini alan Adem ise ikinci eleme adayını belirledi. Ünlüler takımında haftanın ikinci eleme adayı Turabi oldu.

 

 

BAKMADAN GEÇME!