Survivor'da 23 Şubat ceza oyununu kim kazandı?

Güncelleme Tarihi:

Survivorda 23 Şubat ceza oyununu kim kazandı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 24, 2017 11:00

Survivor 2017'nin dün akşam ceza oyunu ile inanılmaz dakikalar yaşandı. 23 Şubat Perşembe akşamı oynanan Survivor 2017 ceza oyunu, kaybeden takımlardan birisinin barakasının yıkılmasına neden oldu. Kaybeden takımın 1 hafta boyunca barakasız kalacağını duyuran Acun Ilıcalı, bu oyunun ardından dediğini gerçekleştirdi. Peki, Survivor 2017'de dün akşam ceza oyununu kim kaybetti?

Haberin Devamı

Survivor 2017'de dün akşam izleyicileri ekran başına kilitleyen bir ceza oyunu yaşandı. Survivor tarihinde ilk kez gerçekleşen ceza oyununda iki takımda son nefeslerine kadar adeta mücadele etti. Oyunun sonunda kaybeden takım adada kullandıkları bir şeyi ya da gelecekte kazanılacak bir şeyi oyunun sonunda kaybedecekti. Cezanın ne olduğu belli olunca yarışmacılar adeta oyunu kazanmak için birbirlerini hırslandırdılar. Peki, Survivor'da dün akşam ceza oyununu hangi takım kazandı? Hangi takımın barakası yıkılacak?

SURVİVOR'DA CEZA OYUNUNU KİM KAZANDI

Survivor 2017 yeni bölümde dün akşam ilk kez ceza oyunu oynandı. Zorluk derecesi giderek artan ve iddialı yarışmacılarıyla izleyenleri ekran başlına kilitleyen Survivor 2017'de dün akşam ceza oyunu adeta nefes kesti. İlk kez oynanacak oyunda Survivor 2017 yarışmacıları bu kez dokunulmazlık yada ödül için değil ellerindeki imkanları kaybetmemek için parkurda mücadele ettiler. Acun Ilıcalı ilk oynana ceza oyununda cezanın ne olacağını yarışmacılara belirtti. Ceza oyunu dün akşam baraka için oynandı. Kaybeden takım 1 hafta boyunca barakasız kalacaktı. Nefes kesen mücadelenin ilk turunu gönüllüler takımı kazandı. İkinci turda ise heyecan dahada arttı. İkinci turda ünlüler müthiş bir atak yaparak durumu 1-1'e getirdiler. Best of'a kalan iki takım sonucunda kazanan takım gönüllüler takımı oldu. Ünlüler takımının barakası oyundan hemen sonra yıkıldı. Yarışmacılar barakasız nasıl yaşayacaklarını kara kara düşünmeye başladı. 

Haberin Devamı

ÜNLÜLER ADASINDA BERNA VEDA ETTİ

Ünlüler adası geçtiğimiz hafta ada konseyinden yaralı ayrıldı. Takımın sevilen ama performansı eleştirilen isimlerinden Berna, rakiplerinden daha az SMS oyu alarak adaya veda etti. Berna'nın gidişinin ardından oklar yine Sabriye'nin üzerine çevrildi.

Sabriye'yi sürekli ağlayarak duygu sömürüsü yaptığını ima eden takım arkadaşları onu bu konuda eleştirince Sabriye ağlamaya başladı. Özellikle parkurdaki performansının düşük olduğundan yakınan takım arkadaşları Sabriye'yi bu konuda da sık sık eleştiriyor.

Haberin Devamı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!