Survivor'da çarşamba akşamı kim kazandı? Dostluk heyecanı!

Güncelleme Tarihi:

Survivorda çarşamba akşamı kim kazandı Dostluk heyecanı
Oluşturulma Tarihi: Mart 27, 2019 19:07

Survivor'da önceki akşam dostluk ödülü heyecanı vardı. Her iki takımın da karma bir lider belirleyerek karma olarak oynadığı Survivor dostluk oyunu, heyecan dolu anlara şahit etti. Türk takımınından Sabriye ve Atakan, Yunan takımından ise Dalaka ve Panagiotis, kazanan taraf oldu. İşte, Survivor'da dün gece yaşananlar

Haberin Devamı

Survivor'da finale doğru heyecan devam ederken 27 Mart'ta ekranlara gelen 35. bölüm yine nefesleri kesti. Kızlar ve erkeklerin ayrı olarak yarıştığı Survivor 2019'da bu akşam dostluk oyunu oynandı.

İlgiyle takip edilen yarışma programı Survivor 2019'da büyük finale doğru geri sayım başlarken, izleyiciler de heyecan dolu anlar yaşamaya devam ediyor. TV8 ekranlarında seyirciyle buluşan programın 35. bölümü 27 Mart akşamı yayınlandı. Türkiye Yunanistan'da iki takım birleşti ve dostluk oyununda karşılaştı. Peki Survivor 2019'da dostluk oyununu kimler kazandı?

DOSTLUK ÖDÜLÜNÜN KAZANANI

Adadan dün Patrick Ogunsoto elendi ve Yunan takımında moraller bozuldu. 7 mart 2019 Çarşamba dostluk oyunu izleyenleri heyecanlandırdı. Ödülü kazanmak için yarışmacılar ellerinden geleni yaptılar. Karma olarak oynanan oyunda yarışmacılar ter döktü.

Haberin Devamı

Survivor Türkiye Yunanistan’ın 35. Bölümünde dostluk oyununu erkeklerde Atakan ve Spyros olurken kadınlarda Sabriye ve Elpida oldu. Elpida ödüle Melisa'yı götürürken, Spyros Hikmet'i götürdü. Sabriye ise ödüle Katerina Dalaka'yı,  Atakan da Panagiotis'i götürdü.

SURVİVOR 2019 GEÇ BAŞLADI

TV8'in yayın akışında, sevilen yarışma programı Survivor 2019'un bu akşam saat 20.45'te ekranlarda olacağı yer aldı.

DÜN AKŞAM NELER YAŞANDI?

Survivor Türkiye Yunanistan’da dün eleme heyecanı da yaşandı. Sembol oyununun kazananı ise merak edilen konular arasında. Bu hafta erkeklerde sembolün sahibi Yusuf oldu. Kadınlarda ise sembol oyununun sahibi Büşra oldu.

ADADAN ELENEN İSİM KİM?

Survivor 2019 Türkiye-Yunanistan'da ödül oyunlarının ardından dün akşam eleme heyecanı yaşandı. Dokunulmazlık ödülünü Türk takımının kazanmasıyla birlikte Yunan takımından bir isim adaya veda etti. Eleme potasında Spyros, Tony, Patrick'in isimleri öne çıktı. Elenen isim ise Patrick oldu.

KAHVALTI ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI?

Adada yaşanan kıyasıya mücadele 34. bölümle devam etti. Kahvaltı ödülü için yarışan yarışmacılar parkurda ter döktü. Kahvaltı ödülünü Türk takımından Hikmet kazandı. Yarışmacı ödülün ardından motive oldu.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!