Survivor ödül oyununu kim kazandı? İşte 11 Şubat anlat bakalım ve yemek ödülünü kazanan takım

Güncelleme Tarihi:

Survivor ödül oyununu kim kazandı İşte 11 Şubat anlat bakalım ve yemek ödülünü kazanan takım
Oluşturulma Tarihi: Şubat 12, 2021 02:29

Survivor'da ödülü kazanan takım, son bölümde belli oldu. Diskalifiye edilen yarışmacıların yerine yeni isimlerin dahil olduğu Survivor 11 Şubat tarihli 25. bölümünde takımlar bazlama tost ve 10 bin liralık hediye çeki ödülü için kıyasıya bir mücadele gösterdi. Yarışmacıların zorlu parkurda karşı karşıya geldiği gecede, kaptanlık bu hafta el değiştirdi. Ünlülerde Barış takım kaptanı seçilirken, gönüllülerde kaptan Yunus Emre oldu. Keyifli oyunlardan olan anlat bakalım oyununu ise ünlüler takımı kazandı. İşte, 11 Şubat Survivor ödül oyununu kazanan takım ve son bölümde yaşananlar.

Haberin Devamı

Survivor'ın 11 Şubat Perşembe akşamı ekranlara gelen bölümünde ödül oyunu heyecanı yaşandı. Tv8 ekranlarında yayınlanan yarışmada, parkurda yiyecek  ve beyaz eşya hediye çeki ödülünü almak için ünlüler ve gönüllüler takımı karşı karşıya geldi. Yarışmacıların zorlu parkurda mücadele verdiği Survivor'da yiyecek ödülünü kazanan ünlüler takımı olurken, anlat bakalım oyununun da kazananı değişmedi. Diğer yandan Survivor'a üç yeni yarışmacı dahil oldu. Yiğit Ünlüler takımına, Öykü ve Berkay ise Gönüllüler takımına katıldı.

SURVİVOR TAKIM KAPTANLARI KİM OLDU?

Ödül öncesi Survivor'da kaptanlık için yarışmacılar oylarını kullandı. Ünlüler ve gönüllüler takımının yarışmacıları tarafından verilen oylar sonucunda ünlüler takımında kaptan değişmeyerek yine Barış oldu.

Haberin Devamı

Gönüllüler takımında ise Reşat kaptanlık yapmak istemediğini söyledi. Böylece gönüllülerde yapılan oylama ile Yunus Emre yeni kaptan seçildi.

YEMEK ÖDÜLÜNÜ KAZANAN BELLİ OLDU

Kaptanlık seçimi sonrası zorlu parkurda yarışmacılar yemek ödülü için mücadele verdi. Sunucu Murat Ceylan, oyun öncesinde yarışmacıların bazlama tost, çay ve Sevgililer Günü'ne özel 10 bin liralık hediye çeki kazanacaklarını duyurdu.

Zorlu mücadele öncesi yarışmacılar avantaj oyununda karşılaştı. Erkeklerde ünlüler, kadınlarda gönüllüler kazanınca oyun final atışlarına kaldı. İsmail ve Poyraz karşılaşmasında ise ilk deviren Poyraz oldu. Böylece seçim avantajı gönüllülere geçti.

Survivor ödül oyununu kim kazandı İşte 11 Şubat anlat bakalım ve yemek ödülünü kazanan takım

Ödül oyununda ise yarışmacılar oldukça zorlandı. Başta gönüllülerin önde gittiği oyunda ünlülerin atağı ile oyun 6-5 oldu. Ünlüler takımı, 10-8 skorla ödül oyununu kazandı.

ANLAT BAKALIM OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor'ın keyifli oyunlarından olan anlat bakalımda yarışmacılar stres attı. Eğlenceli anlara neden olan anlat bakalımda en fazla kelimeyi bilen takım ünlüler takımı oldu. Bu sonuçla anlat bakalım oyununu da kazanan ünlüler, gecenin iki ödülüne birden sahip oldu. Gönüllüler takımı ise kamp alanlarına eli boş döndü.

Haberin Devamı

SURVİVOR'A ÜÇ YENİ YARIŞMACI

Survivor'da elenen ve diskalifiye olan yarışmacıların yerine üç yeni yarışmacı katıldı. Yiğit Ünlüler takımına, Öykü ve Berkay ise Gönüllüler takımına dahil oldu.
Yarışmacıların adadaki akıbeti ise ilerleyen bölümlerde belli olacak.

BAKMADAN GEÇME!