Survivor KürÅŸat kimdir, kaç yaşında ve nereli? Ä°ÅŸte Survivor 2023 yarışmacısı  KürÅŸat'ın hayatı hakkında bilgiler

Güncelleme Tarihi:

Survivor Kürşat kimdir, kaç yaşında ve nereli İşte Survivor 2023 yarışmacısı  Kürşatın hayatı hakkında bilgiler
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 19, 2023 01:53

Survivor KürÅŸat'ın hayatı son bölümün ardından gündeme geldi. Ãœnlüler gönüllüler formatı ile yayınlanan Survivor 2023'te bu hafta adaya veda eden yarışmacı KürÅŸat oldu. Ada hayatına ünlüler takımında baÅŸlayan ve daha sonra mavi takıma geçen Survivor KürÅŸat yaÅŸadığı tartışmalar ile dikkat çekmiÅŸti. Peki, Survivor KürÅŸat kimdir, kaç yaşında, nereli? Survivor 2023 KurÅŸan Juan gerçek adı, hayatı ve biyografisi hakkında bilgiler.Â

Haberin Devamı

Survivor 2023 yarışmacısı Kürşat kimdir? sorusu ekran başındakiler tarafından merak konusu oldu. Survivor Kürşat ilk eleme adaylarından biriydi. Geniş takipçi listesi olan Survivor Kürşat ilk elemede yüksek oy alarak yarışmaya devam etmeye hak kazandı. Ancak 18 Mayıs akşamı Survivor Kürşat adaya veda etti.  Peki, Survivor Kürşat kimdir, kaç yaşında, nereli?

KÃœRÅžAT JUAN KÄ°MDÄ°R?

Kürşat Juan, Survivor 2023 sezonu yarışmacıları arasında yer alıyor. Gerçek adı Ümit Kürşat Yalçınkaya olan fenomen, 5 Mayıs 1999 tarihinde dünyaya geldi. Dağılan Juan grubu üyelerinden biri olan Kürşat Juan, İstanbul'da yaşıyor.

Kürşat Juan instagram hesabı kursatjuan ile takipçilerine paylaşımlar yapıyor.

Videoları ilgiyle takip edilen Juan, 2019 yılında Türkiye Başarı Ödülleri’nde en iyi çıkış yapan TikToker ödülünün sahibi olmuştu. TikTok'ta 3.8 milyon takipçisi olan Yalçınkaya, sosyal medya hesaplarında aktif olarak içerik üretmeye devam ediyor. 12 yaşında ilk Youtube kanalını açan Kürşat Juan, geniş bir takipçi kitlesine sahip.

BAKMADAN GEÇME!