Survivor Çağrı Atakan kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Çağrı Atakan'ın hayatı ile ilgili merak edilenler

Güncelleme Tarihi:

Survivor Çağrı Atakan kimdir, kaç yaşında ve nereli İşte Çağrı Atakanın hayatı ile ilgili merak edilenler
Oluşturulma Tarihi: Şubat 15, 2021 20:36

Survivor Çağrı'nın hayatı, son bölüm sonrası merak konusu oldu. Ünlüler takımında yer alan oyuncu Çağrı Atakan, Survivor 2021 Ünlüler Gönüllüler'de performansıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde yaptığı duygusal açıklama ile gündeme gelen Çağrı Atakan Survivor'ın son şansı olduğunu söylerken, gözyaşlarını da tutamamıştı. Asabi çıkışlarıyla dikkat çeken Survivor Çağrı 2007 yılında ilk kez “Arka Sıradakiler” dizisinde rol aldı. Peki, Survivor Çağrı Atakan kimdir? İşte, Survivor'ın iddialı isimlerinden olan Çağrı Atakan'ın hayatı ile ilgili merak edilen bilgiler.

Haberin Devamı

Survivor 2021 yarışmacılarından olan Çağrı Atakan, gerek performansı gerek yaptığı ani çıkışlar ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Asabi tavırları ile dikkat çeken Çağrı,  duygusal açıklamasıyla magazin gündemine geçtiğimiz hafta damga vurmuştu.  Bir dönem İkon isim Eda Taşpınar ile beraberlik yaşayan oyuncu Çağrı Atakan 2007 yılında ilk kez “Arka Sıradakiler” dizisinde rol alarak kariyerinde önemli adım attı.

SURVİVOR ÇAĞRI ATAKAN KİMDİR?

Çağrı Atakan, 1981 yılında Ankara'da doğdu ve eğitimine özel bir okulda başladı. Ardından Bilkent Üniversitesinde lisans eğitimini tamamladı. 2007 yılında ilk kez “Arka Sıradakiler” dizisinde rol alarak kariyerinde önemli adım attı. Dizi ve sinemalardaki çalışmalarını devam ettiren Atakan İstanbul'da yaşamını devam ettiriyor.

Haberin Devamı

2018 yılında ATV ekranlarında yayın hayatına başlayan, Şahin Tepesi dizisinden yer aldı.

Dizide Zerrin Tekindor, Ebru Özkan, Boran Kuzum, Aybüke Pusat, Murat Aygen, Esra Dermancıoğlu, Kaan Taşaner ve Leyla Tanlar gibi isimlerle birlikte çalıştı. Çukur dizisinde Remzi karakteriyle ekrana gelen Atakan, 1.85 boyunda ve 79 kilodur.

Yarışmayı uzun süredir takip ettiğini belirten Atakan, Survivor'daki iddiasıyla ilgili, " 10 yıldır yarışmayı televizyondan ilgiyle izliyordum. 1-2 dinlenmeye çekildim, moral motivasyon olarak kendimi hazırlıyorum." açıklamasında bulunmuştu.

Survivor Çağrı Atakan kimdir, kaç yaşında ve nereli İşte Çağrı Atakanın hayatı ile ilgili merak edilenler

"BURASI BENİM SON ŞANSIM"

Survivor 2021'de asabi çıkışlarıyla dikkat çeken Çağrı Atakan ödül oyunu öncesi geçirdiği zor günleri gözyaşlarıyla anlattı.

Babasını erken yaşta kaybettiğini ifade eden Çağrı, 'Survivor'ın benim için bir şans olduğunu, hatta son şans olduğunu düşünüyorum. O yüzden buradayım zaten. Ben çok güzel bir çocukluk geçirdim. Annem, babam çok iyi insanlardı. Babam rahmetli oldu annem yaşıyor. Babamı hastalıktan kaybettik. Benim gördüğüm en namuslu insanlardan biriydi. Hepimiz ailelerimiz gibi olmak isteriz hayat şartlarından dolayı mümkün olmaz. Ben de babam gibi olmak isterdim ama o kadar olamadım.

Haberin Devamı

Babamı erken kaybettikten sonra çocukluğun verdiği rahatlık, hem de arkadaş çevresi... Hiçbir şey umrunda olmuyor o zaman. Annem de beni mutlu edebilmek adına her şeyini verdi okutmak için. Biz o yolu seçmedik, okuyamadık. Bir dönem sonra hazıra da dağ dayanmıyor. Para bitti, etrafımızdaki insanlar bitti.
Varmış gibi görünen akrabalar da oldu ama anneme yardım ederken ezdiler. Bunun sorumlusu benim aslında. Annem kanser oldu onu da ben ettiğimi düşünüyorum kanser. Sonrasında annem benim oyuncu olmamı isterdi hep. Allah razı olsun benim burada olmamım sebebi bir dostum vardı. Onun yanına gittim şu an ihtiyacımız olduğunu söyledim. Sonra beni Çukur adlı diziye soktu.

Haberin Devamı

Allah yüzümüze baktı bizim orada. Bir laf söyledim, 'ekmeğimin peşindeyim' onun üzerine sevildi, devam ettik. Oyunculuk herkesin çok para kazandığı bir şey değil. Survivor benim için son şans annemi gururlandırmak istiyorum.

BAKMADAN GEÇME!