Survivor'da voleybol maçını hangi takım kazandı? Yarışmacılar büyük ödülü kazandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Survivorda voleybol maçını hangi takım kazandı Yarışmacılar büyük ödülü kazandı mı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 29, 2017 00:07

Survivor'ın bu akşam yayınlanan son bölümünde izleyiciler iletişim oyunu heyecanını yaşadılar. Ünlüler ve gönüllüler takımı bu akşam aileleriyle kameralı bir şekilde konuşma fırsatı yakalayacaktı. Oldukça zorlu bir parkurda yarışan yarışmacılar yer yer tartışmalar yaşadılar. Sema ve Ogeday arasında bir ara sinirler gerildi. Öte yandan Acun medya ve Survivor 2017 arasında nefes kesen bir voleybol maçı heyecanı yaşandı. Survivor'da voleybol maçını hangi takım kazandı? Yarışmacılar büyük ödülü kazandı mı? İşte son bölümden detaylar.

Haberin Devamı

Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren nefes kesen dakikalar yaşatan survivor'da bu akşam yine müthiş bir heyecan vardı. Ünlüler ve gönüllüler takımı bu akşam aileleriyle konuşabilme fırsatı yakalayabileceklerdi. Müthiş mücadeleyi kazanan takım ailesiyle kameralı sohbet gerçekleştirecekti. Önemi fazla olan yarışma da yer yer gerilimli anlar yaşandı. Peki, Survivor'da iletişim oyununu hangi takım kazandı? İşte son bölümden detaylar

İLETİŞİM OYUNUNU KİM KAZANDI

Survivor'da bu akşam gerçekleşen iletişim ödülü oyununda ünlüler ve gönüllüler takımı, Acun Ilıcalı'nın açıkladığı ödülü duyunca oldukça heyecanlandılar. İlk defa görsel bir şekilde aileleriyle konuşacak olan yarışmacılar ödülü kaybetmek istemiyordu. Oyunun ilk etabını gönüllüler takımı kazandı. Ünlüler takımı 2. etapta müthiş bir geri dönüş yaptı ve durum eşitlendi. Final etabında ise son ana kadar mücadele eksilmedi. Gönüllüler takımı final etabını kazandı ve aileleriyle görsel bir şekilde konuşma fırsatını yakaladılar. 

Haberin Devamı

'SEMA VE OGEDAY TARTIŞTI'

Sema ve Ogeday arasında oyun esnasında ilginç bir an yaşandı. Atışlarda Sema ve Berna yarışırken Ogeday'ın oyuna müdahale edip Sema'nın kafasını karıştırması ünlüler takımını oldukça kızdırdı. Berna'ya o etapta yenilen Sema adeta çıldırdı ve Ogeday'a sert sözler söyledi. Ogeday ise bilerek yapmadığını belirti.

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Survivor ödül oyunu son bölümde heyecanlı dakikalara sahne oldu. Tatil ödülünü kazanmak için büyük bir mücadele veren yarışmacıları, Punta Cana'da otel konaklaması, akşam yemeği ve çeşitli etkinlikler bekledi. Dokunulmazlık oyunu konusunda kararını da açıklayan Acun Ilıcalı, bundan sonraki eleme gecelerinin büyük eleme olarak gerçekleşeceğini duyurdu.

ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor'da 27 Mayıs tarihinde oynanan ödül oyunu heyecanlı dakikalara sahne oldu. Büyük elemenin gerçekleşmesi nedeniyle dokunulmazlık oyununun oynanmadığı son bölümde, ödül oyunu için çekişme vardı. Punta Cana şehrinde akşam yemeği, otelde konaklama, sabah balon turu ve 3 çeşit dondurma ödülü için mücadele veren iki takım, her şeyini ortaya koydu. Bu ödülün kazananı ünlüler takımı oldu. 

Haberin Devamı

VOLEYBOL MAÇINI HANGİ TAKIM KAZANDI

Yarışmanın sunucusu Acun Ilıcalı, ekibini topladı ve Survivor 2017 kadrosuyla bir voleybol maçı düzenledi. Voleybol müsabakası teklifinde bulunan Acun Ilıcalı, karşısına çıkacak olan ekibin Acun Medya'nın çıkaracağı takımı yenmesi halinde ödüllerle karşılacağını duyurmuştu. Acun Ilıcalı, ödülleri Twitter üzerinden yapılan anketle belirledi. Voleybol maçını eğer Survivor 2017 takımı kazanırsa aşağıdaki ödüllerin tümüne sahip olacaktı. Fakat Acun Ilıcalı'nın ekibi 3 seti de rahatlıkla kazandı ve Survivor 2017 takımı ödüllerin hepsine veda etti.

*Gelecek sene 1 Hafta Dominik Cumhuriyeti Tatili
*Yat gezisi
*Açık Büfe Türk Yemekleri
*Her yarışmacıya güzel bir saat

Haberin Devamı

KIBRIS'I GARANTİLEYEN İSİM SEMA OLDU

Survivor Sembol Oyunu Finali Parkuru iki aşamadan oluştu. Çıkış alanından koşan yarışmacılar sürünerek tünele girip çıktı. Engel parkurunudan sonra Puzzle’yi yapan yarışmacılar, top yuvarlayarak seramikleri kırmaya çalıştı. Tekrardan yeni Puzzle’ye geçen yarışmacılar puzzle’yi doğru şekilde yaptıktan sonra kuş lastiği ile duvarda bulunan seramikleri kırmaya çalıştı.Survivor son bölümde kazananın Kıbrıs'taki finale kalmayı garantileceği sezonun son sembol oyununda her yarışmacıya 2'şer can verildi. Sembol oyunun finalinde İlhan 9, Furkan 5, Ogeday 4, Gökhan 2, Adem 2, Sema 12, Elif 4, Berna 2, ve Sabriye 2 canla oyuna başladı. Kıbrıs garantisi veren sembol oyunu erkekler yarışmasıyla başladı. Kadınlardan Sema 10 erkeklerden Ogeday 1 canla finale kaldı. Kadınlardan Sema erkeklerden ise Ogeday'ın karşılaştığı yarışmayı kazanan isim Sema oldu. Böylece Sema Kuzey Kıbrıs'taki finale gitmeyi garantileyen ilk isim oldu.

 

 

BAKMADAN GEÇME!