Survivor 2017'de bu hafta kim elendi? İşte adaya veda eden o isim

Güncelleme Tarihi:

Survivor 2017de bu hafta kim elendi İşte adaya veda eden o isim
Oluşturulma Tarihi: Nisan 19, 2017 00:17

Survivor 2017'de bu akşam yapılan ada konseyinde, adaya veda eden isim belli oldu. Ünlüler ve gönüllüler takımı bu hafta nefes kesen mücadelelere imza attılar. Oynanan 4 dokunulmazlık oyunundan ünlüler ve gönüllüler takımı 2'şer galibiyet aldılar. Potaya Berna, Gökhan, Sabriye ve Pınar girmişti. Peki, survivor'da bu akşam yapılan eleme konseyinde adaya veda eden isim kim oldu?

Haberin Devamı

Survivor'da bu hafta kim elendi sorusu bu akşam yapılan eleme konseyiyle cevabını buldu. Survivor 2017 tüm hızıyla devam ederken ada hayatındaki yaşam ve açlık gitgide zorlaşıyor. Oynanan dokunulmazlık oyunları ve ödül oyunlarında kıyasıya mücadeleler yaşandı. Ünlüler takımında eleme potasına Pınar ve Sabriye, gönüllüler takımında ise Berna ve Gökhan dahil olmuştu. Peki, Survivor 2017'de bu hafta kim elendi? İşte, adaya veda eden o isim.

İLETİŞİM OYUNUNU KİM KAZANDI

Survivor 2017'de bu akşam nefes kesen bir iletişim oyunu mücadelesi yaşandı. Ünlüler ve gönüllüler takımı bu oyunu oldukça önem veriyordu. Ünlüler takımı oynanan iletişim oyununun ilk etabını bayrak yarışıyla kazandı. İkinci etapta ise gönüllüler takımı oyunu vermeyeceklerini gösterdiler ve ikinci turu kazanan taraf oldular. Final etabında ise gönüllüler takımı müthiş bir geri dönüş yaparak oyunun galibi oldular. Serhat Akın ve İlhan Mansız'ın etkileyici performansı ünlüler takımına yetmedi ve kazanan takım gönüllüler takımı oldu.

Haberin Devamı

SURVİVOR'DA KİM ELENDİ

Survivor 2017'de birleşme partisinden sonra geçtiğimiz hafta eleme yapılmamıştı. Oynanan 4 dokunulmazlık oyununun sonucunda ünlüler takımından Pınar ve Sabriye, gönüllüler takımından ise Berna ve Gökhan eleme potasına girdi. Survivor 2017'de yapılan halk oylamasının ardından adaya veda eden isim belli oldu. Survivor'da adaya veda eden isim ünlüler takımından Pınar Saka oldu.

DÜN NELER YAŞANDI

Survivor yarışmanın dün akşamki bölümü oldukça olaylı anlara sahne oldu. Yarışmanın henüz başlarında ünlüler takımından Furkan ve Serhat birbirine girdi. Bunun ardından tartışmaların eksik olmadığı oyunda ünlüler takımı seti 2-0 kaybederek ödüle uzanamadılar. Gönüllüler takımı kazandıkları ödülün heyecanını yaşarken ünlüler takımında Sabriye ve Serhat uzun soluklu bir laf dalaşına girişti.

İşte, yeni bölüm fragmanı;

'KAYBEDERSEM KAFAYI YERİM'

Ödül oyununu kazananın Justin Bieber konserine gideceğini öğrenen Sabriye, "Konsere gitmeyi çok istiyorum. Elimden geleni yapacağım. Kaybedersem kafayı yerim" dedi.

Haberin Devamı

İŞTE JUSTIN BIEBER KONSERİNE GİDEN TAKIM!

Ancak ödül oyununu gönüllüler takımı kazandı. Dolayısıyla konsere gitme hakkını da gönüllüler takımı kazandı.

HÜNGÜR HÜNGÜR AĞLADI

Sabriye ise "Justin'i göremeyeceğim" diyerek gözyaşlarına boğuldu.Ödül oyununu kaybeden ünlüler takımında sinirler gerildi. Sabriye ve Serhat arasında sert bir tartışma yaşandı.

Haberin Devamı

BİRLEŞME PARTİSİNİN ARDINDAN İLK ELEME

Bu akşam Survivor'da birleşme partisinin ardından ilk eleme heyecanı yaşanacak. Birleşme partisinde yaşananların ardından adada rakip olan yarışmacılar tanışma ve sohbet etme şansı bulmuştu. Şimdi ilk konsey heyecanı bu akşam yaşanacak.

Ünlüler takımında kaybedilen dokunulmazlık oyunlarının ardından Sabriye ve Pınar elenme adayı olurken, bireysel dokunulmazlık kolyesini alan isim Adem ve Şahika oldu

Gönüllüler takımında ise Gökahn ve Berna elenme adayı olarak konseye çıkmıştı. Bu akşam yapılacak oylama ile birlikte rakiplerinden en düşük SMS oyunu alan yarışmacı adaya veda edecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!