Söylemezsem Olmaz sunucuları neden değişti, kimler oldu? Söylemezsem Olmaz'da sürpriz sunucular

Güncelleme Tarihi:

Söylemezsem Olmaz sunucuları neden değişti, kimler oldu Söylemezsem Olmazda sürpriz sunucular
Oluşturulma Tarihi: Şubat 20, 2024 17:58

Söylemezsem Olmaz yeni sunucuları ile yayın hayatına devam ediyor. Selen Görgüzel, Didem Delen ve Bilal Özcan ile yayın hayatına devam ederken bir anda sunucu değişikliği yapmaya karar kılan yapımcı, Arto, Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik'i kadroya kattı. Peki, Söylemezsem Olmaz sunucuları neden değişti? İşte, program hakkında detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Söylemezsem Olmaz'da yaşanan değişiklik, seyircilerin gündemindeki konu oldu. Selen Görgüzel, Didem Delen ve Bilal Özcan'ın yer aldığı Söylemezsem Olmaz programında ekip değişti. Selen Görgüzel değişim ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. 

SÖYLEMEZSEM OLMAZ SUNUCULARI NEDEN DEĞİŞTİ?

"Biliyorsunuz Temmuz ayı itibariyle Beyaz TV ekranlarında her sabah sizlerle buluşuyoruz. Önce Beyaz Magazin daha sonra Söylemezsem Olmaz'da... Ben çok keyif aldım, keyifli bir süreç geçirdim, çok güzel arkadaşlıklar edindim. Başta Beyaz TV ailesine ve yönetimine sonsuz teşekkür ediyorum."

Görgüzel, sözlerine şöyle devam etti:

"Çok sevgili yapımcımız Bilal Özbilge'ye teşekkür ediyorum. Fakat malumunuz biliyorsunuz biz Bilal Özbilge'nin ekibiydik, yapımcımız Bilal Özbilge'ydi. Kendisi, talihsiz bir rahatsızlık geçirdi. Şu anda iyileşti, çok şükürler olsun. Gayet iyi fakat biraz daha onun doktor raporu uzadığı için bu zaman zarfında başka bir ekip gelecek. Başka ekiple de bizim devam etmemiz çok etik olmazdı açıkçası. Yeni arkadaşlar bundan sonra Söylemezsem Olmaz programında sabahları sizlerle buluşmak üzere başlayacaklar Pazartesi gününden itibaren."

BAKMADAN GEÇME!