Seyhan Şaşko kimdir, kaç yaşında? Ersin Düzen ile evlenen Seyhan Şaşko'nun hayatı ve biyografisi

Güncelleme Tarihi:

Seyhan Şaşko kimdir, kaç yaşında Ersin Düzen ile evlenen Seyhan Şaşkonun hayatı ve biyografisi
Oluşturulma Tarihi: Mart 19, 2021 01:45

Seyhan Şaşko'nun hayatı spor yorumcusu Ersin Düzen'le evlenmesinin ardından gündeme geldi. Uzun süredir birlikte olan ve beraberliklerini nikahla taçlandıran çiftin nikah şahitliğini Güntekin Onay Çiftin yaptı. Tenis başta olmak üzere birçok spor dalıyla da yakından ilgilenen Şaşko LİG TV, TRT Bein Sports gibi kanallarda sunuculuk yaptı. Müzikal Tiyatro eğitimi de alan başarılı sunucu 1989 yılında dünyaya geldi. İşte, merak edilen Seyhan Şaşko kimdir, kaç yaşında sorusunun yanıtına yönelik  o isimle ilgili ayrıntılı bilgiler.

Haberin Devamı

Seyhan Şaşko'nun hayatı ve biyografisi merak edilen konulardan oldu.  2009'da TRT'de televizyonculuk kariyerine başlayan Şaşko  Makedonya’da dünyaya geldi. Piyano da çalabilen Seyhan Şaşko bir dönem amatör olarak tenis oynadı. Ersin Düzen ile evlenen ünlü spiker TRT Çocuk korosunda da yer aldı. 

SEYHAN ŞAŞKO KİMDİR

Seyhan Şaşko 7 Ocak 1989'da Makedonya'da dünyaya geldi. Şu anda beIN SPORTS Türkiye'de çalışıyor. 

Henüz üç yaşındayken babasının mesleği dolayısıyla ailesiyle birlikte İstanbul’a taşınan Seyhan Şaşko, eğitimine de burada başladı. Ayazağa Işık Lisesi'nde ortaöğretimini tamamladı. Marmara Üniversitesi Devlet Konservatuvarından mezun oldu. Küçük yaşlardan itibaren spora ilgi duydu. Tenis başta olmak üzere birçok spor dalına ilgi duyan Seyhan Şaşko, bir dönem TRT Çocuk korosunda da yer almıştır.

Haberin Devamı

Televizyonculuk kariyerine 2009'da TRT'de başladı. Daha sonra EUROSPORT'ta "Ters Köşe" isimli programı hazırladı ve sundu. 360 kanalında da çalıştı. Bir dönem Tivibu Spor'da çalışan Seyhan, şu anda beIN Sports Türkiye'de kariyerini sürdürmektedir.

Seyhan Şaşko kimdir, kaç yaşında Ersin Düzen ile evlenen Seyhan Şaşkonun hayatı ve biyografisi

ERSİN DÜZEN KİMDİR?

Ersin Düzen 2 Haziran 1975, Zonguldak'ta dünyaya geldi. 1992 yılında Denizli'de radyo programı yapmaya başladı. Denizli Anadolu Lisesi'ni bitirdikten sonra Eskişehir Anadolu Üniversitesi'nde okudu. Eskişehir'de kaldığı 4 yıl boyunca birçok yerel radyo ve televizyonlarda çalıştı ve genel yayın yönetmenliği yapmıştır.

1997 yılında İstanbul'da ilk olarak Star TV'de yayınlanan Süper Frikik adlı spor-magazin programını sundu. 1998-1999 yıllarında Kral TV'de VJ'lik de yaptı, 5. Kral TV Video Müzik Ödülleri'nde sunuculuk yaptı. Bi-Daha, Televole ve Telegol programlarını sunarken, Star'da UEFA Şampiyonlar Ligi ve aynı grubun diğer televizyonu Teleon'da Süper Lig maçlarını anlattı. 1998-1999 yılında Star'da yayınlanan Yıkılmadım isimli dizide de rol aldı.

Daha sonra Star'dan atv'ye transfer oldu. Ahmet Çakar, Kazım Kanat ve Gürcan Bilgiç'le beraber Santra programında Süper Lig maçlarını yorumladı. Aynı dönem atv'de milli takımın maçlarını ve grubun diğer televizyonu Kanal1'de ise 2006 FIFA Dünya Kupası maçlarını anlattı.

Haberin Devamı

2007 yılında NTV ve NTV Spor'da Serie A ve La Liga maçlarını anlatmaya başladı. Pazar akşamları NTV Spor'da Sergen Yalçın ile birlikte Futbol Pazarı programında Süper Lig maçlarını, salı akşamları ise NTV Spor'da Güntekin Onay ile birlikte Gol programında UEFA liglerini yorumladı. Hafta içi dört gece Spor Gecesi isimli programı yaptı.

Ocak 2011'de TRT'ye transfer oldu. Cumartesi ve Pazar akşamları TRT 1'de yayınlanan Stadyum adlı programın sunuculuğunu yapmaya başladı. TRT 1'de Leyla ile Mecnun dizisinde 3 bölüm konuk oyuncu olarak yer aldı. 2015 yılında yayınlanmaya başlayan 'Bak Hele Bak' adlı tiyatro tarzı komedi programında konuk oyuncu olarak görev aldı. TRT 1'de her gün yayınlanan İyi Şeyler adlı programın sunuculuk görevini gerçekleştirdi. TRT1 ve TRT Spor'da Cumartesi, Pazar ve Pazartesi akşamları Stadyum programını hazırladı ve moderatörlüğünü yaptı.

Haberin Devamı

Halen TRT Spor kanalında Stadyum programını hazırlayıp sunmaktadır.

BAKMADAN GEÇME!