Seren Serengil kimdir, kaç yaşında, nereli? İbo Show konuklarından Seren Serengil şarkıları

Güncelleme Tarihi:

Seren Serengil kimdir, kaç yaşında, nereli İbo Show konuklarından Seren Serengil şarkıları
Oluşturulma Tarihi: Mart 13, 2022 15:28

Yapımcılığını Poll Production ve Global Medya'nın devam ettirdiği İbo Show'un bu kahta konuklarından bir de Seren Serengil oluyor. Güzelliğiyle yıllara meydan okuyan Seren Serengil, aynı zamanda açık sözlülüğüyle de tanınıyor. Bu akşam ekrana gelecek olan İbo Show'da İbrahim Tatlıses ve Seren Serengil arasında yaşanacaklar merak ediliyor. Peki, Seren Serengil kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Seren Serengil şarkıları ve merak edilenler...

Haberin Devamı

Televizyon programı sunuculuğu yapan Seren Serengil, son dönemlerde sahnelere dönme kararı almıştı. Bu hafta İbo Show konukları arasında yer alan Seren Serengil, şarkılarını uzun bir aradan sonra programda seslendirecek.

SEREN SERENGİL KİMDİR?

Seren Serengil, 6 Nisan 1971 yılında İstanbul'da doğmuştur. İstanbul Yıldız Koleji'nde aldığı lisans eğitimini İngiltere ve İsviçre'de tamamlayan Serengil, anneannesinin İtalyan olması sebebiyle farklı kültürlere tanıklık etmiştir. Eğitim konusunda annesi Nevin Teoaman'ın sıkı bir baskısına maruz kalan Serengil, İsviçre'nin Montrö kentinde sadece rahibelerin olduğu bir köyde eğitim almıştır. Burada sadece iki yıl dayanabilen genç kız, 16 yaşında Türkiye'de sahnelere adım atmıştır. Bu yaşta sahneye çıkması, dönemin en geç assolisti olmasına imkan tanımıştır. İbrahim Tatlıses, Emrah gibi gözde sanatçılarla sahneye çıkmış ve adından söz ettirmeye başlamıştır.

Haberin Devamı

Bir süre sonra dizi sektöründe de atılımda bulunan Serengil, Emrah ile projelerde bulunmuştur. İlk dizi projesi ise 1990 yılında Mehmet Aslantuğ ile TRT 1 ekranlarında rol aldığı "Başka Olur Ağaların Düğünü" olmuştur.

Dizi sektöründe ismindne söz ettiren Serengil, 2000 yılında evlilik programı sunmuştur. 2012 yılında ise ayrı çiftleri barıştırmak için evlilik programı sunuculuğu yapmıştır.

İlk albüm çalışmasını ise 1991 yılında "Ayrıldık" ile yapmıştır. Bir sonraki albüm çalışması ise "Ben Adamı Ayrılırken Tanırım" olmuştur.

 

BAKMADAN GEÇME!