Seni Kimler Aldı 2. bölüm fragmanında Zehra konaktan ayrılıyor

Güncelleme Tarihi:

Seni Kimler Aldı 2. bölüm fragmanında Zehra konaktan ayrılıyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 06, 2017 17:39

Seni Kimler Aldı yayınlanan 2. bölüm fragmanıyla izleyicilerine aksiyon dolu anlar yaşatacak. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren izleyicilerinden tam not alan Seni Kimler Aldı dizisi yeni bölümüyle pazar akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde Barış'la çıkan samimi fotoğraflarının sonucunda konaktan ayrılmak zorunda kalan Zehra, bir de üstüne Barış'ın magazin basınına yaptığı açıklamaları görünce şok olur. İşte, Seni Kimler Aldı 2. bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

Ekranların herkes tarafından beğeniyle takip edilen yeni dizisi Seni Kimler Aldı yayınlanan yeni bölüm fragmanıyla bomba gibi geliyor. Heyecan dolu dizi Seni Kimler Aldı yeni bölümüyle pazar akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde Cahide'nin baskılarına Cemile her ne kadar göğüs gerse de Zehra orada kalamayacağını anlayacaktır. İşte, Seni Kimler Aldı yeni bölüm fragmanı.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK

Barış'la çıkan samimi fotoğraflarının sonucunda konaktan ayrılmak zorunda kalan Zehra, bir de üstüne Barış'ın magazin basınına yaptığı açıklamaları görünce şok olur. Barış'ın, Zehra'ya kendisini affettirme çabaları başarılı olacak mıdır? Üstelik Zehra'nın öldü bildiği kardeşi Ceren peşlerini bırakmayacak ve türlü oyunlar çevirerek huzurlarını kaçırmaya devam edecektir. Cahide'nin baskılarına Cemile her ne kadar göğüs gerse de Zehra orada kalamayacağını anlayacak ve Ceren'in iyi niyetli teklifini kabul edip, yanına taşınacaktır. Zehra, Ceren'in planlarından nasıl kurtulabilecek midir? 

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Çamaylar'ın konağında çalışan Zehra, ailenin veliahttı Barış'a âşıktır. Cahide'ye rağmen beraber büyüdükleri konağın bahçesinde arkadaş kalmayı başaran Zehra ve Barış'ın aşkı hayat bulmak üzeredir. Ancak Zehra'nın asla tahmin edemeyeceği görünmez bir el rüyasını kâbusa çevirecektir; öldü zannettiği ablası Ceren! Hayatta tutunduğu tek dal olan babasının ölümüyle iki yaşında satıldığını öğrenen Ceren, eziyetlerle dolu yaşamının hesabını sormaya kararlıdır. Hedefinde ise öz annesi Aynur ve onun gözbebeği kardeşi Zehra vardır. Tüm bu olanlar dışında yıllar sonra Talat Çamay'ın geri gelmesi de dengeleri altüst edecektir.

BAKMADAN GEÇME!