Survivor Sema kimdir? Sema Apak kaç yaşında, ne iş yapıyor?

Güncelleme Tarihi:

Survivor Sema kimdir Sema Apak kaç yaşında, ne iş yapıyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 26, 2017 16:44

Sema Apak, Survivor 2017 yarışmasının istatistiki olarak dikkat çeken isimleri arasında yer alıyor. Ünlüler takımında yer alan Survivor Sema Apak, hırslı oluşu ile özel hayatında ne işle meşgul olduğunu merak ettiriyor. İşte, Survivor Sema Apak kimdir, kaç yaşındadır sorularının cevabı

Haberin Devamı

Sema Apak, Survivor yarışması ile birlikte merak edilen isimler arasında yer aldı. Hırslı kişiliğini performanslarına yansıtan ancak sakin bir tavır sergileyen Sema Apak, Sabriye Şengül ile yaşadığı gerginlikle dikkat çekmiş, yarışmacının kişisel bilgileri merak konusu olmuştu. Peki, Sema Apak kimdir?

Sema Aydemir-Apak Tayfun Akgün'ün antrenörlüğündeki Enkaspor'un atletidir. Sema Aydemir-Apak geçmiş yıllarda heptatlon branşında da boy gösterdi. Sema Aydemir-Apak Londra 2012 Yaz Olimpiyat Oyunları'nda 4x400m bayrak yarışında yarışma hakkını elde etmiştir.

Sema Aydemir-Apak, 400 mt engelli branşında en iyi derecesini 6 Haziran 2012 tarihinde Ankara'da yapılan yarışta 56.62sn'lik derecesiyle elde etmiştir.

2004 Atina Olimpiyat Oyunları'nda bronz madalyası bulunan Türk çekiç atma sporcusu Eşref Apak ile evlidir. Sema Aydemir-Apak Eşref Apak çiftinin Ali isminde bir çocukları bulunmaktadır.

Haberin Devamı

Survivor'da çıktığı 75 oyunda 53 galibiyet alan Sema, 22 mağlubiyet yaşadı. Elde ettiği 128 puan ile liderliğini koruyan Sema Apak başarılı performansına devam ediyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!