Sadakatsiz 28. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Sadakatsiz yeni bölüm fragmanında Derin'den Asya'ya şok suçlama

Güncelleme Tarihi:

Sadakatsiz 28. yeni bölüm fragmanı yayınlandı Sadakatsiz yeni bölüm fragmanında Derinden Asyaya şok suçlama
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 02, 2021 03:15

Sadakatsiz yeni bölüm fragmanı ekranlara geldi. Sevilen ve ilgi gören dizinin izleyici karşısına çıkan 28. yeni bölüm fragmanında, heyecan dolu gelişmeler yaşandı. Faruk'un elinden kurtulan Derin'in tüm suçu Asya'nın üzerine attığı fragmana, Gönül'ün Derin'e tokat attığı sahne damga vurdu. Volkan'ın Derin'e boşanmak istediği söylemesi ise heyecan yarattı. Kanal D'nin beğeni toplayan dizisi Sadakatsiz 5 Mayıs Çarşamba akşamı sevenlerinin karşısına çıkacak. Sadakatsiz 28. yeni bölüm fragmanından görüntüler.

Haberin Devamı

Sadakatsiz 28. yeni bölüm fragmanı Kanal D ekranlarında izleyici karşısına çıktı. Asya ve Derin'in kurtulduğu görülen fragmanda, ifadesinde tüm planı Asya'nın üzerine atan Derin'in kendisini öldürmek istediğini söylemesi merak uyandırdı. Asya'nın rehin olmadığını söyleyen Derin'in emniyetteki ifadesinden sonra Asya'nın neler yapacağı yeni bölümde belli olacak.

SADAKATSİZ YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Sadakatsiz 28. Bölüm Fragmanı yayında! Derin, tüm suçu Asya'nın üzerine atıyor!

Derin, Faruk'un elinden kurtuluyor, fakat ifadesinde tüm planı Asya'nın kurduğunu söylüyor. Gönül, Derin'i karşısına alıyor ve tüm olanlardan sora kızına tokat atıyor. Asya, suçlamalar karşısında şaşkınken, Volkan Derin'den boşanmak istediğini söylüyor.

Haberin Devamı

Sadakatsiz yeni bölümüyle Çarşamba 20.00'da Kanal D'de!

SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Derin’den sonra Asya’nın da ortadan kaybolması gündeme bomba gibi düşerken, Gönül aldığı bir haberle derinden sarsılır. Soruşturmada kaydedilen gelişmeler Asya ve Derin’in bulunması yönünde yeni ipuçları ortaya çıkarırken, Volkan ipleri bir kez daha eline almaya kararlıdır.

Asya’yı karşısında bulmak Derin için bir kurtuluş şansı mıdır, yoksa iki kadın arasındaki büyük yüzleşmenin sonuçları beklenmedik bir başka felaketin mi habercisidir?

Yapımcılığını Medyapım ve Mednova’nın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt’un oturduğu Sadakatsiz’in senaryosunu ise Kemal Hamamcıoğlu ve Dilara Pamuk uyarlıyor.

BAKMADAN GEÇME!