Rihanna gerçekten 8 milyon dolar için mi kabul etti

Güncelleme Tarihi:

Rihanna gerçekten  8 milyon dolar  için mi kabul etti
Oluşturulma Tarihi: Mart 06, 2024 09:12

Ambani ailesinin abartılı parti geleneğinin davetlisi olarak geçen hafta Hindistan’ın Jamnagar kentine giden Rihanna 8 yıl aradan sonra ilk konserini verdi. (Super Bowl şovunu saymazsak...)

Haberin Devamı

Dünyanın en zengin 10’uncu ve Asya’nın en zengin iş insanı Mukesh Ambani petrol, enerji, telekomünikasyon ve perakende alanlarında hizmet veren devasa holding Reliance Industries’in sahibi.
Küçük oğlu Anant Ambani için 1-3 Mart tarihleri arasında evlilik öncesi şenlikleri düzenleyen Hintli milyarder ihtişamlı kutlamalarla sadece ekonomik gücünü göstermiyor iş ve politika dünyasındaki ağırlığını da sergiliyor.
Ambani ailesinin memleketi ve kendilerine ait petrol rafinerilerinin yer aldığı Jamnagar’daki kutlamalara gelen isimler arasında Microsoft’un sahibi Bill Gates, Meta’nın CEO’su Mark Zuckerberg (Meta, 2020’de Reliance’ın dijital varlıklarının yüzde 10’unu 5.7 milyar dolara satın almıştı), Ivanka Trump, Butan kralı ve kraliçesi, Kanada, İsveç ve Katar’ın eski başbakanları, Bollywood yıldızları ve ünlü sporcular vardı.

Haberin Devamı

Rihanna gerçekten  8 milyon dolar  için mi kabul etti


Konuklara 100 şefin hazırladığı 500 farklı lezzet ikram edildi.
Ambani medya şirketiyle 8.5 milyar dolarlık anlaşma yaptıklarını açıklayan Disney’in CEO’su Bob Iger davete yoğunluğu nedeniyle katılamamış.
Düğün temmuz ayında. Şenlikler ise 4 ay önceden başladı. 3 günlük muhteşem kutlamaların öncesinde Anant Ambani ve müstakbel eşi kentte yaşayan 51 bin kişiye akşam yemeği verdi.
Rihanna da şenlikler kapsamında bin 200 kişilik zengin, elit ama sıkıcı konuklar için konser verdi.
Konser videolarında kalabalığın sesi o kadar az, seyirci o kadar ilgisizdi ki kendi de bir milyarder olan Rihanna 8 yıl sonra bu ruhsuz konser teklifini gerçekten ödenen 8 milyon dolar için mi kabul etti merak ettim.
İşin gerçeği kapalı kapılar arkasında yapılan çok farklı bir iş anlaşması çıktı.
Rihanna para için kabul etti ama 8 milyon dolar için değil.

Rihanna gerçekten  8 milyon dolar  için mi kabul etti


Ambani ailesi Sephora Hindistan’ın en büyük hissesine sahip.
Rihanna’nın sahibi olduğu Fenty güzellik ürünlerinin Hindistan’da pazara girmesi için yapılan iş anlaşmasına karşılık konser teklifini kabul ettiği yazıldı dünya basınında.
Bu arada müstakbel gelinin de büyük bir Rihanna hayranı olduğunu belirteyim.
Konukların ihtiyaçları için de yüzlerce kişilik bir ekip hazırdı.
Rihanna’nın yanı sıra sihirbaz David Blaine’nin de sahneye çıktığı şenlikler için gönderilen davetiyelerde konuklara her gün için ayrı kıyafet kodu veriliyordu.
Misafirlerin hazırlanmasına yardımcı olmak için kuaförler, makyaj sanatçıları ve Hintli tasarımcılarından oluşan büyük bir ekip hazır bekledi.
Birinci günün teması “Everland’de Bir Akşam” ve kıyafet kuralı zarif ve elegant seçimlerdi.
İkinci günün teması “Vahşi Tarafta Yürüyüş”tü. Damat Anant, hayvan kurtarma merkezini ziyaret etti. Konuklardan da hayvan desenli kıyafetler giymeleri istendi.

Haberin Devamı

Rihanna gerçekten  8 milyon dolar  için mi kabul etti


3000 dönümlük alanda yer alan Amerkezde istismara uğrayan, yaralanan ve nesli tükenmekte olan hayvanlar barınıyor.
İkinci günün akşamında konuklardan geleneksel Hint kıyafetleri giymeleri istendi.
Ambani ailesinin düğünlerinde daha önce Beyoncé, John Legend, Coldplay ve Adam Levine sahneye çıkmıştı.
Temmuz ayındaki düğünün maliyetinin ise 120 milyon dolar olacağı söyleniyor.
Kızı Isha Ambani’nin İtalya’nın Como Gölü’ndeki romantik nişanında John Legend, Mumbai’deki düğün kutlamaları kapsamında da Beyoncé sahneye çıkmıştı.
Büyük oğlu Akash Ambani ve Shloka Mehta’nın düğün resepsiyonunda Maroon 5 vardı sahnede.
‘Kış Harikalar Diyarı’ temalı 3 günlük düğün şenlikleri için İsviçre’deki lüks tatil kasabası St. Moritz’in tamamını kapatan aile, konuklarına Chainsmokers ve Coldplay’in özel konserlerini de deneyimletmişti.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!