Pazartesi’nin galibi Veda Mektubu oldu…

Güncelleme Tarihi:

Pazartesi’nin galibi Veda Mektubu oldu…
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 18, 2023 12:59

Kanal D’nin, yapımını Most Production, yapımcılığını Gül Oğuz’un üstlendiği, sevilen dizisi Veda Mektubu yeni bölümü ile ekrana geldi.

Haberin Devamı

Başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım ve Bennu Yıldırımlar’ın yer aldığı dizi yayınlanan 19’uncu bölümüyle de seyircinin beğenisini kazandı. Dizinin yayınlanan bu bölümü; 20+Abc1 kategorisinde 3.16 reyting yüzde 11,35 izlenme payı, Total kategorisinde 2.69 reyting yüzde 10,48 izlenme payı, Ab kategorisinde ise 2.09 reyting ve 8,72 izlenme payı alarak günün en çok izlenen dizisi oldu.

Yönetmen koltuğunda Deniz Çelebi Dikilitaş’ın oturduğu hikayesini Gamestory, senaryosunu ise Deniz Akçay’ın kaleme aldığı Veda Mektubu’nun oyuncu kadrosunda; Hakan Karsak, Ümmü Putgül, Hande Elaman, Hazar Motan, Ahmet Kaynak, Elif Çakman, Kerem Alp Kabul, Asya Kasap, Elif Uslusoy, Deniz Altan ve Elena Viunova gibi başarılı isimlerde yer alıyor.

Haberin Devamı

Pazartesi’nin galibi Veda Mektubu oldu…

Zengin oyuncu kadrosunun yanı sıra kalplere dokunan hikayesi ile de beğeni kazanan Veda Mektubu yeni bölümleriyle her pazartesi akşamı Kanal D’de…

BAKMADAN GEÇME!