Payitaht Abdülhamid 6. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte son bölümden detaylar

Güncelleme Tarihi:

Payitaht Abdülhamid 6. bölüm fragmanı yayınlandı mı İşte son bölümden detaylar
Oluşturulma Tarihi: Mart 24, 2017 23:15

Payitaht Abdülhamid bu akşam yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine yine soluksuz izlenen dakikalar yaşattı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren izleyiciler tarafından oldukça tutulan dizi Payitaht Abdülhamid yeni bölümleriyle ekranlarda olmaya devam edecek. Dizinin bu akşam yayınlanan son bölümünde Haremde Mahmut Paşa’nın bıçakladığı kızın yaşıyor olması, Seniha’nın elini koluna bağlamıştı. Bir çıkış yolu bulmak zorundaydı. Aksi halde ailesini büyük bir tehlike beklemekteydi. Son bölümün bitmesinin hemen ardından yeni bölüm fragmanı merak edilmeye başlandı. Peki, Payitaht Abdülhamid 6. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Payitaht Abdülhamid bu akşam yayınlanan son bölümüyle izleyenlerine oldukça tarih kokan dakikalar yaşattı. Ekranların herkes tarafından büyük bir beğeniyle takip edilen Osmanlı tarihini dolu dolu anlatan dizisi Payitaht Abdülhamid yeni bölümleriyle cuma akşamı ekranlarda olacak. Dizinin bu akşam yayınlanan son bölümünde ilginç anlar yer aldı. Son bölümde Sultan Abdülhamid, Melike üzerinden kurduğu oyunla Damat Mahmud Paşa’nın hainliğini ortaya çıkardı. Şimdi sırada ihanet edenden hesap sorma vaktiydi. Sultan bir yandan Mahmud Paşa’dan hesap sordu. Son bölümün bitmesinin hemen ardından yeni bölüm fragmanı merak edilmeye başlandı. Peki, Payitaht Abdülhamid 6. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Payitaht Abdülhamid 6. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

Haberin Devamı

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK

Sultan Abdülhamid, Melike üzerinden kurduğu oyunla Damat Mahmud Paşa’nın hainliğini ortaya çıkardı. Şimdi sırada ihanet edenden hesap sorma vaktidir. Sultan bir yandan Mahmud Paşa’dan hesap soracak, bir yandan da düşmanın kurmaya çalıştığı oyunlarını başlarına geçirecektir. Seniha Sultan, Bidar Kadın’ın kendisine gösterdiği gerçekle köşeye sıkışmıştır. Haremde Mahmut Paşa’nın bıçakladığı kızın yaşıyor olması, Seniha’nın elini koluna bağlamıştır. Bir çıkış yolu bulmak zorundadır. Aksi halde ailesini büyük bir tehlike beklemektedir. Theodor Herzl, Emanuel Karaso ile birlikte İstanbul’a gelecek ve Sultan'a karşı bizzat kendisi mücadele edecektir. Onun bu bomba gibi gelişi, Sultan’ı can damarından vuracak büyük bir sorunu da beraberinde getirecektir! Ömer, Sultan'ın emriyle büyük bir takibin peşindedir… Fakat işler sandığı kadar kolay olmayacaktır.

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Sultan Abdülhamid'in (Bülent İnal) zehirlendiği haberi Sarayda hüzün ve endişe yaratır. Sarayda yapılan aramada zehir bulunur. Abdülhamid'in merhameti, eceli kapısına getirmiştir. Sara (Elena Vineova), Mahmut Paşa’dan (Hakan Boyav) onu zorlayacak bir istekte bulunur. Ve bunu itirazsız kabul etmeye mecburdur. Seniha (Selen Öztürk), Mahmut Paşa’dan şok bir teklif alır. Bu teklif Seniha'nın kirli geçmişiyle yüzleşmesine sebep olur. Abdülkadir (Can Sipahi), dayısı Mehmet Paşa’nın (Mehmet Bozdoğan) üzerine yıktığı suçu temizleyemeyecek kadar başı derttedir. Abdülhamid'in zehirlenmesi haberiyle düşmanlara gün mü doğacaktır? Bu durum karşısında kim hangi safta yerini alacaktır? 

Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!