Payitaht Abdülhamid dizisinin son bölümünde neler yaşandı? Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Payitaht Abdülhamid dizisinin son bölümünde neler yaşandı Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 16, 2018 23:23

Payitaht Abdülhamid dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine ilginç dakikalar yaşatmaya devam etti. Her hafta cuma akşamı yayınlanmaya devam eden tarihi dizi Payitaht Abdülhamid'in son bölümünde Bidar Sultan, oğlu için endişelenirken, gerçek yüzü ortaya çıkan Firuze artık yolun sonuna geldi. Son bölümün bitmesinin hemen ardından dizinin yeni bölüm fragmanı merak edilmeye başlandı. Peki, Payitaht Abdülhamid dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Payitaht Abdülhamid dizisi ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine hareketli anlar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde Ahsen, Murat’ın evlilik teklifini kabul ederken diğer yandan başka bir evlilik yıkılmak üzereydi. Son bölümün bitmesinin hemen ardından dizinin yeni bölüm fragmanı merak edilmeye başlandı. Peki, Payitaht Abdülhamid dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Payitaht Abdülhamid dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?
 
Parvus ise, Abdülhamid’i böylesine zor bir durumun içine sokmanın keyfini sürmektedir…
 
Abdülhamid, öfkelidir. Parvus’a karşı büyük bir hamle yapar ancak Parvus arkasına Avrupa devletlerini almıştır. Avrupa’daki öğrencilerimizi tutuklatır… Kendi hürriyetine karşılık onları öne sürer… Bir yandan da Hüseyin Paşa’ya kurdurduğu ordu ile kalleşçe bir plan hazırlar.
 
Bidar Sultan, oğlu için endişelenirken, gerçek yüzü ortaya çıkan Firuze artık yolun sonuna gelmiştir. Ahsen, Murat’ın evlilik teklifini kabul ederken diğer yandan başka bir evlilik yıkılmak üzeredir. Seniha’nın Mahmud Paşa’nın peşine taktığı hafiye, ihaneti doğrulamıştır ve Mahmud Paşa eşyalarıyla birlikte kapının önünde bulur kendini.
 
Seniha Mahmud Paşa’yı affedecek midir?
 
Ortadan kaybolan Abdülkadir’i kaçıranlar Parvus’un adamları mıdır?
 
Parvus ve Hüseyin Paşa’nın askerleri, Abdülhamid’in haremine saldırdığı anda, hazırlıksız yakalanan saray muhafızları Sultan’ı ve haremini koruyabilecekler midir?

Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!