Gökhan Gencebay kimdir? Orhan Gencebay'ın oğlu Gökhan Gencebay kaç yaşında?

Güncelleme Tarihi:

Gökhan Gencebay kimdir Orhan Gencebayın oğlu Gökhan Gencebay kaç yaşında
Oluşturulma Tarihi: Nisan 25, 2019 22:19

Orhan Gencebay'ın oğlu Gökhan Gencebay, yakın zamanda oyunculuk kariyerine başlamış ve ilk projesi olan 'Nöbet' dizisinde rol almıştır. Sevim Emre ile Orhan Gencebay'ın oğlu olan Gökhan Gencebay, üniversitede ise Görsel İletişim ve Tasarım bölümünden mezun olmuştur. Peki, Gökhan Gencebay kimdir ve kaç yaşında? İşte, o isim hakkında bazı bilgiler

Haberin Devamı

Usta müzisyen Orhan Gencebay'ın oğlu Gökhan Gencebay, oyunculuk kariyerine başlamasıyla beraber internette merak edilmeye devam ediyor. Özellikle magazin takipçileri Gökhan Gencebay'ın hayatı ve biyografisine ilişkin bilgilere ulaşmak istiyor. Peki, en son Nöbet dizisinde yer alan Gökhan Gencebay kimdir ve kaç yaşındadır? İşte, Gökhan Gencebay'ın hayatı ile ilgili bazı bilgiler.

Ünlü sanatçı Orhan Gencebay ile Sevim Emre'nin oğlu olan Gökhan Gencebay, 1,5 sene boyunca oyunculuk eğitimi aldı. Gencebay, Nöbet dizisi ile televizyon dünyasındaki kariyerine başladı. 

GÖKHAN GENCEBAY'IN HAYATI İLE İLGİLİ BİLGİLER

Gökhan Gencebay, 14 Ağustos 1985 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Genç oyuncu Londra'da Harrow School da ingilizce eğitimini tamamlamasının ardından Bilgi Üniversitesi Görsel İletişim ve Tasarım bölümüne girdi. Gökhan Gencebay yükseklisans eğitimini  işletme üzerine yapmakta. Genel sanat yönetmeni olarak çalışan, alanında duayen Ayla Algan’ dan 1,5 yıl boyunca oyunculuk eğitimi alan Gencebay 2019 yılında oyunculuk kariyerine başlamış.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!