Önce ‘Ölüyorum, arkamdan çok üzülmeyin’ yazdı… Sonra ‘Yok öyle bir şey’ deyip özür diledi!

Güncelleme Tarihi:

Önce ‘Ölüyorum, arkamdan çok üzülmeyin’ yazdı… Sonra ‘Yok öyle bir şey’ deyip özür diledi
Oluşturulma Tarihi: Mart 19, 2024 16:26

Gösteri dünyasının aykırı isimlerinden Richard Simmons, sosyal medya paylaşımlarının endişe yaratması üzerine yaşattığı “kafa karışıklığı” için hayranlarından özür diledi.

Haberin Devamı

Richard Simmons, sosyal medyada yaptığı paylaşımların sağlığı hakkında endişe ve spekülasyonlara neden olmasının ardından özür diledi.

Her şey 75 yaşındaki Simmons'ın dün, X ve Facebook'ta kaygı verici bir mesaj yayınlamasıyla başladı: "Size söylemem gereken bazı haberler var. Lütfen üzülmeyin. Ben .... ölüyorum. Gerçek şu ki hepimiz ölüyoruz. Yaşadığımız her gün ölüme biraz daha yaklaşıyoruz".

Ve ekledi: "Bunu size neden söylüyorum? Çünkü her gün hayatınızın tadını sonuna kadar çıkarmanızı istiyorum. Sabah kalkın ve gökyüzüne bakın... nimetlerinizi sayın ve tadını çıkarın."

Bu yazdıkları yüzünden bir hastalığı olduğu ve ölüme yaklaştığı, son günlerini yaşadığı düşünülen ünlü isim herkesi şaşkına çevirdi ve üzdü.

Önce ‘Ölüyorum, arkamdan çok üzülmeyin’ yazdı… Sonra ‘Yok öyle bir şey’ deyip özür diledi

Haberin Devamı

Pazartesi günü durumun farkına varınca da yeniden bir paylaşım yapan Simmons "karışıklık için üzgün olduğunu" söyledi.

"Bugünkü mesajımdan dolayı birçoğunuz üzgün. Basın bile benimle temasa geçti," diyen fitness ünlüsü, X'teki bir paylaşımında "Ben ölmüyorum," diye yazdı.

Simmons aslında mesajının "sahip olduğumuz her günü nasıl kucaklamamız gerektiği" ile ilgili olduğunu söyledi.

Simmons'ın özründen önce CNN tarafından ulaşılan Simmons'ın sözcüsü Tom Estey de paylaşımların motivasyon amaçlı olduğunu ve sağlığıyla ilgili kişisel bir duyuru olmadığını iddia etti.

CNN'e konuşan Estey, "Richard'ın ölmediğini yüzde yüz kesinlikle teyit edebilirim," dedi. "Kendisi aslında çok sağlıklı ve mutlu. Paylaşımın tek amacı ilham verici olmaktı."

Simmons, X sayfasındaki orijinal paylaşımından kaynaklanan gönderiler dizisinde sağlıklı beslenme hakkında yazıyor ve takipçilerini YouTube kanalında bulunan egzersiz videolarına göz atmaya teşvik ediyor.

Önce ‘Ölüyorum, arkamdan çok üzülmeyin’ yazdı… Sonra ‘Yok öyle bir şey’ deyip özür diledi

Richard Simmons 1980'lerde bir fitness şirketi kurdu ve televizyon ekranlarının en bilindik yüzlerinden biri haline geldi. Böylece de hem gösteri dünyasının yıldız isimlerinden biri oldu hem de bir sağlıklı yaşam savunucusu olarak ün kazandı.

Haberin Devamı

Ünlü isim son yıllarda kamuoyunun gözünden uzak kaldı, ancak nerede olduğunu ve sağlığını sık sık sosyal medya hesaplarından duyurdu.

Zaman zaman sosyal medya sayfalarında kişisel güncellemeler paylaşan Simmons, ocak ayında Facebook'ta paylaştığı bir gönderide "Sadece sakin bir hayat yaşamaya ve huzurlu olmaya çalışıyorum" diye yazmıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!