Ölene Kadar dizisi bu akşam yayınlanan son bölümüyle nefes kesti! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Ölene Kadar dizisi bu akşam yayınlanan son bölümüyle nefes kesti Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 06, 2017 23:05

Ölene Kadar dizisi bu akşam ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine nefes kesen dakikalar yaşatmayı başardı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren aşk ve intikam dolu konusuyla izleyiciyi kendisine çeken dizi Ölene Kadar'da heyecan doruktaydı. Dizinin bu akşam ekranlara gelen son bölümünde aksiyon üst seviyedeydi. Son bölümde Tekin'in eline düşen Dağhan çok zor bir durumla karşı karşıya kaldı. Namlunun ucunda yer alan Dağhan izleyicileri adeta şoke etti. Son bölümün bitmesinin hemen ardından yeni bölüm fragmanı merak edilmeye başlandı. Peki, Ölene Kadar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Ölene Kadar dizisinin bu akşam ekranlara gelen son bölümüyle izleyiciye adeta şoke eden dakikalar yaşatmaya devam etti.  Bu akşam 12. bölümüyle izleyicilerinin karşısına çıkan Ölene Kadar dizisinde Selvi ve Dağhan'ın başına kötü bir sürpriz geliyor. Tekin'in eline düşen Dağhan, vuruldu. Dağhan'a Tekin'in yaptığı son dakika sürprizi işleri iyice karıştırdı. Nefes kesen son bölümün bitmesinin hemen ardından izleyiciler yeni bölümde neler yaşancağını merak ettiler ve yeni bölüm fragmanını araştırmaya başladılar. Peki, Ölene Kadar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Ölene Kadar yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Sevilen dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

Dağhan, Tekin'in eline düşer. Selvi onu kurtarmak için harekete geçer. Aşkı için her şeyini feda etmeye hazırdır. Öte yandan Dağhan'ın son derece zekice kurgulanmış planı sayesinde işler lehine gelişiyor gibi görünse de Tekin'in son dakika sürprizi herseyi alt üst eder. 

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Dağhan girdiği yeni yolda kendini ispatlamak ve tehlikeli adamların güvenini kazanmak zorundadır. Ancak bu, hiç de kolay olmayacaktır. Öte yandan Selvi, Gürcü Zerdan'la tanışmış, adamın kendisine ilgisinden rahatsız olmuştur. Beril'in onları bilerek bir araya getirdiğinden emindir. Bunun için de Beril'in kapısına dayanır, hesap sorar.

DİZİNİN KONUSU

Aşk, ihanet, vicdan, adalet ve intikamın iç içe geçtiği, hayatı bir günde değişen insanların birbirlerine değen hikayelerini izleyicisiyle buluşturan "Ölene Kadar" Engin Akyürek ve Fahriye Evcen'i bir araya getiriyor.

Engin Akyürek; hayatının en güzel yıllarını, hayallerini, geleceğini ve sevdiği kadını işlemediği bir suç yüzünden kaybederek müebbet mahkumu olan Dağhan karakteriyle izleyicinin karşısına çıkıyor. Fahriye Evcen ise; yıllarca artan suçluluk duygusundan kurtulmak isteyen, bu yüzden de Dağhan'ın müebbetine son veren avukat Selvi olarak karşımızda.

İnsanların kötülükleriyle topal kalmış adalet sistemi masum bir adamdan gerçek bir suçlu yaratırken kaybedilen yılların ve bu haksız esaretin bir bedeli olacaktır. Dağhan'ı müebbetten kurtaran, Selvi'nin ise vicdan yükünü hafifleten bu ilk buluşmadan sonra ise kimsenin hayatı eskisi gibi olamayacaktır.

BAKMADAN GEÇME!